Δολοφονική επίθεση από οπαδούς του απόλλωνα δέχθηκε χθες το βράδυ ο σύνδεσμος της Θύρας 9 στη Λεμεσό.

Περίπου 80 άτομα επιτέθηκαν στο σύνδεσμο με ρουκέτες και μολότοφ, με τους λεβέντες της Θύρας 9 να υπερασπίζονται το χώρο.

Δείτε την ανάρτηση των οργανωμένων μας:

“Το ότι διαχρονικά η ΘΥΡΑ 9 έχει παλικάρια να υπερασπίζονται το όνομα της γνωστό. Το ότι εσείς μάθατε να κτυπάτε ύπουλα και ποτέ στα ίσα επίσης γνωστό. Δεν τοποθετούμαστε συχνά μέσω των επίσημών μας καναλιών για εξωγηπεδικά σκηνικά, όμως η προσπάθεια να παρουσιαστεί η χθεσινή άνανδρη επίθεση στο οίκημά μας ως επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν δεν μας αφήνει άλλη επιλογή.

Το ότι 30 στελέχη μας στάθηκαν με γυμνά χέρια και υπερασπίστηκαν τον σύνδεσμο μας δεν μπορεί να εξισωθεί σε καμία περίπτωση με την φασιστική επίθεση που δέχτηκαν από 80 άτομα που κρατούσαν ρουκέτες και μολότοφ. Αυτή η επίθεση ήταν δολοφονική και όχι οπαδική. Με το υλικό που χρησιμοποιήθηκε από τα ανθρωπάκια, από τύχη δεν είχαμε νεκρό.

Προς κάθε παπαγαλάκι δημοσιογράφο που γράφει με γνώμονα μόνο την δημοσιότητα που θα πάρει το άρθρο του να τον ενημερώσουμε ότι το χθεσινό ονομάζετε άνανδρη δολοφονική επίθεση και όχι ραντεβού. Όταν θα βρούμε αντίπαλο να σταθεί στα ίσα με τα χέρια απέναντι μας θα σας ενημερώσουμε. 

Η ΘΥΡΑ 9 διατηρεί συνδέσμους σε όλες τις πόλεις κι αυτό είναι που δεν τους αρέσει, για αυτό και δεν θα μας απαγορέψει κανένας να υπερασπιζόμαστε τους συνδέσμους μας και τον κόσμο μας όταν και όποτε πρέπει. Για αυτό και δεν θα πάψουμε ποτέ να στεκόμαστε στη πρώτη γραμμή της μάχης όταν το φέρει η ανάγκη κι ας μας λένε χούλιγκαν και αλήτες.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ – ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

ΥΓ. Είναι αηδία ότι εσείς θέλατε συνάντηση μαζί μας για να βάλουμε κανόνες και βέτο ως προς τις άνανδρες επιθέσεις που πραγματοποιούνται από εχθρούς σας ενώ εσείς δεν είστε έτσι και καλά. Τι να περιμένουμε όμως από άτομα που αλλάζουνε ηγεσίες σαν τα πουκάμισα. Τι να περιμένουμε όμως από οπαδούς που πουλάνε θέσεις χρόνων για τρόπαια.

ΥΓ.2 Σεβασμό στα παλικάρια μας στην Λεμεσό που στάθηκαν και υπερασπίστηκαν τον σύνδεσμο μας και τα αδέλφια μας που υπερασπίστηκαν τους εαυτούς τους σε αυτήν την δολοφονική επίθεση. Που στάθηκαν όσο χρειάστηκε μέχρι να έρθουν τα άλλα στελέχη και εν τέλει να τους τρέξουν στα στενά της Λεμεσού.

ΥΓ.3 Αύριο όλοι στην προγραμματισμένη μας εκδήλωση στον σύνδεσμο μας της Λεμεσού για την επέτειο του πολυτεχνείου.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.