Θύρα 9: Την Παρασκευή στις 19:30 στον κεντρικό μας σύνδεσμο στην Λευκωσία δίνεται το έναυσμα από τα μέλη και στελέχη στην νέα επιτροπή και γραμματεία να αρχίσει δουλειά για την πολύ δύσκολη και απαιτητική νέα χρονιά.

Παίρνουμε την σκυτάλη από την σημαδιακή χρόνια που μας πέρασε, όπου γιορτάσαμε όπως αξίζει τα 30 χρόνια της ένδοξης ιστορίας μας και συνεχίζουμε για να γράψουμε σε γήπεδα και δρόμους νέες χρυσές σελίδες, για άλλα τόσα χρόνια.

Στόχος όλων μας να διατηρηθούν για άλλη μια χρονιά τα σκήπτρα στον οπαδικό χάρτη της Κύπρου και όχι μόνο. Για να πετύχουμε τους στόχους μας, απαιτείται συλλογική προσπάθεια, γι αυτό η παρουσία όλων στην συνέλευση είναι εξαιρετικά σημαντική.

Πρώτος στόχος της φετινής χρονιάς είναι να σπάσουμε κάθε ρεκόρ στα μέλη. Για αυτό ενημερώνουμε πως την Παρασκεύη στην Τακτική – Εκλογική συνέλευση θα γίνονται εγγραφές μελών για την νέα περίοδο.

Υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα τα τελευταία δύο χρόνια. Για υποβολή υποψηφιότητας στην Γραμματεία της Θ9, υπάρχει διορία μέχρι αύριο Τετάρτη 21 Ιουνίου.

ΟΛΟΙ την Παρασκευή στις 19:30 στον κεντρικό. Να μην λείπει κανείς.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.