Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Σήμερα το πρωί εντελώς απροειδοποίητα και προκλητικά στον κεντρικό μας σύνδεσμο είχαμε άλλη μια δυσάρεστη επίσκεψη. Συγκεκριμένα χωρίς να δοθεί οποιαδήποτε προειδοποίηση επιχείρησαν μονομερώς να κατεδαφίσουν τον κεντρικό μας σύνδεσμο.

Δυστυχώς για εκείνους προλάβαμε να ενημερώσουμε τα στελέχη μας και με γρήγορα αντανακλαστικά απότρεψαμε,τουλάχιστο για το παρόν στάδιο, την κατεδάφιση του κεντρικού μας συνδέσμου.

Η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε, η κάθοδος της αστυνομίας για ένα νομικό ζήτημα και το χρονικό σημείο που αποφασίστηκε να κατεδαφιστεί το σπίτι μας μας αφήνει με πολλά ερωτήματα.

Αν και γνωρίζουμε οτι τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί τα λεφτά είναι στην άλλη πλευρά,αυτό μας πεισμώνει και μέσα από αυτή την ανακοίνωση κάνουμε ξεκάθαρο σε ΟΛΟΥΣ οτι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.

Οι ίδιοι που “χτίσαμε” με τα χέρια μας το σπίτι μας αλλά και το συντηρούμε όλα αυτά τα χρόνια με δυσβάστακτα ενοίκια και προσωπικές θυσίες, είμαστε οι ίδιοι που θα σταθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή και οταν χρειαστεί θα το ΞΑΝΑ χτίσουμε από τη αρχή.

Καλούμε τα αδέλφια μας αλλά και όλο το Πράσινο Λαό οπως μείνει σε εγρήγορση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.