Με ανακοίνωση της η Θύρα 9 Λεμεσού μας ενημερώνει για το μεγάλο beach party στις 6 Ιουλίου

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Aδέλφια της ΘΥΡΑ 9,

Η Θ9Λεμεσός συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και δράσης, με αδιάλειπτη παρουσία σε όλη την Κύπρο αλλά και εκτός συνόρων, όπου αγωνιζόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ σε οποιοδήποτε άθλημα. Η δράση μας πολύμορφη και έξω από τα γήπεδα με εκδηλώσεις, παρεμβάσεις, αντιρατσιστικά τουρνουά, άφησε το δικό της στίγμα στο στερέωμα του μεγαλύτερου οπαδικου συνόλου στο νησί.

Το ίδιο δυνατά όπως αρχίσαμε τότε έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε. Τα 20 μας χρόνια θέλουμε να τα γιορτάσουμε εντυπωσιακά. Για αυτό, σε αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια σας θέλουμε όλους κοντά μας.

Η επιτροπή της Θ9Λεμεσού ανακοινώνει το πιο μαγικό θυραεννιώτικο παγκύπριο beach party που έγινε ποτέ και κάνει κάλεσμα σε όλα τα πράσινα αδέλφια από κάθε άκρη του νησιού

Το πάρτι θα αρχίσει στις 20:00 στο ithaki beach bar στην Μονή το Σάββατο 6 Ιουλίου. Τιμή εισόδου έχει καθοριστεί στα 25 ευρώ με απεριοριστό ποτό και 20 ευρώ για μαθητές/στρατιώτες. Στα decks από νωρίς θα είναι ο δικός μας dj kantzos και οι εκπλήξεις έχουν ήδη ετοιμαστεί.

Mαζί μας θα είναι και αντιπροσωπεία παιχτών της ομάδας μας για να περάσουμε μια δική μας ολοπράσινη νύχτα οπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Σημειώστε την ημερομηνία λοιπόν και ετοιμαστείτε για ένα πάρτι χωρίς προηγούμενο!

20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.