Ανάρτηση από την ΘΥΡΑ 9 που αφορά αρκετά θέματα όπως το παιχνίδι με τον Φοίνικα, το επόμενο παιχνίδι μας και την Κυριακάτικη κινητοποίηση:

“Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Για ακόμα μια φορά οι θεατρινισμοί των αντιπάλων για να αποσπάσουν ισοπαλία απέδωσε καρπούς. Καθώς παιχνίδι δεν είδαμε με τους συνεχείς “τραυματισμούς” τους στον τελευταίο αγώνα στην πόλη. Η αγανάκτηση μας είναι μεγάλη για αυτό καλούμαστε να την διαχειριστούμε.

Ταυτόχρονα όμως πρέπει να την μετατρέψουμε σε ορμητικό ποτάμι που θα τους παρασύρει όλους και θα κλείσει στόματα αρχης γενομένης από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής.

Για πρώτη φορά φέτος ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν αφήνει περιθώριο σε κανένα να απουσιάζει. Και Την Κυριακή, το στάδιο στο παλιομέτοχο πρέπει και θα βαφτεί στα πράσινα. Για να αρχίσουν όλα να ξανά μπαίνουν στην θέση τους.

Εξάλλου οι παιχτες μας, μας έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ για αυτό δίνουμε υπόσχεση πως την Κυριακή στις 14:30 στο γήπεδο θα είναι καμίνι με μπροστάρη τον 12ο μας παίχτη.

Στο γήπεδο κατεβαίνουμε ΟΛΟΙ με πράσινα και σπρώχνουμε τους λεβέντες μας και τα 90 λεπτά οπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Μετά τον αγώνα αναχωρούμε μαζικά όλο το οικοδόμημα από το γήπεδο και δίνουμε ραντεβού στις 17:15 στον χώρο στάθμευσης της ΠΑΣΥΔΥ. Από εκεί με μια δυναμική πορεία κατευθυνόμαστε στην Ελληνική πρεσβεία.

Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στην κινητοποίηση, όχι μόνο γιατί είναι σημαντικό να τιμήσουμε την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου, αλλά γιατί η σημερινή συγκυρία καθιστά τα αίτια και το νόημα της εξέγερσης, πιο επίκαιρα από ποτέ άλλοτε.

Στην Ελλάδα η δεξιά κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το που ανέλαβε την εξουσία, έδειξε άμεσα τις προθέσεις της για την επιβολή του δόγματος «Νόμος και Τάξη», αφού το πρώτο της νομοσχέδιο αφορούσε την ολοκληρωτική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ενός δικαιώματος που κατακτήθηκε κυριολεκτικά με αίμα και θυσίες φοιτητών και αγωνιστών. Σκοπός τους είναι το τσάκισμα κάθε κοινωνικής αντίστασης της νεολαίας και ιδιαίτερα η πειθάρχηση και υποταγή της σπουδάζουσας σε πανεπιστήμια που θα υπηρετούν τους νόμους της αγοράς, την νεοφιλελεύθερη ιδεολογία και τις επιχειρήσεις.
Ήδη βλέπουμε αυτές τις μέρες τα πρώτα δείγματα γραφής με τα ΜΑΤ να εισβάλουν στα πανεπιστήμια, να ξυλοκοπούν και να βασανίζουν φοιτητές, να επιχειρούν να κλείσουν με φασιστικά διατάγματα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για να μην γίνουν συνελεύσεις και καταλήψεις. Όσο όμως εντείνουν την καταστολή ενάντια στο φοιτητικό και λαϊκό κίνημα, άλλο τόσο μαζικοποιούνται και κλιμακώνονται οι αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης και του κεφαλαίου.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό και παλεύουμε για να δώσουμε προοπτική σε μελλοντικές εξεγέρσεις, τα πολυτεχνεία της δικής μας γενιάς. Καλούμαστε παράλληλα ενάντια στην ιστορική λήθη, να διατηρήσουμε την μνήμη ζωντανή και να αποτίσουμε φόρο τιμής σε εκείνους που αντιστάθηκαν στον φασισμό. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.

Κυριακή λοιπόν από τις 14:30 το μεσημέρι πάμε παλιομέτοχο για να στηρίξουμε την ομάδα μας και στην συνέχεια όλη στην πορεία.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.