Η χθεσινή μέρα μας άφησε όλους απόλυτα ικανοποιημένους και χαρούμενους. Φυσικά από αύριο τα πάντα θα είναι διαφορετικά. Αυτό όμως θα το σχολιάσουμε τις επόμενες μέρες. Πιο κάτω η ομορφη ανάρτηση από την ΘΥΡΑ 9 και το βίντεο από τον χθεσινό αγώνα.

“Γλυκό νερό στην κόλαση
θα πιούμε εδώ μαζί σου,
εμείς που μεγαλώσαμε
ΟΜΟΝΟΙΑ μαζί σου

Η χτεσινή ιστορική μέρα, όχι απλά θα μας μείνει αξέχαστη, αλλά έχει ήδη χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη, τον νου και την καρδιά όλου του κόσμου που ήταν χτες στο Μακάρειο στάδιο. Ήταν μια μέρα περηφάνιας, δικαίωσης και ευτυχίας για τον αδούλωτο πράσινο λαό που φώναζε από τον Μάη ότι δεν βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό και απέδειξε ότι δεν παίχτηκε η παρτίδα μας ακόμα.

Χτες στα τσιμέντα του Μακαρείου εκεί που γεννήθηκε η ΘΥΡΑ 9, έσμιξε η αγέρωχη γενιά του 1992 με την ανυπότακτη γενιά του 2018, ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις που έφεραν δάκρυα χαράς και ρίγη συγκίνησης στους παλιότερους που μεγάλωσαν σε αυτό το γήπεδο, αλλά και η νέα φουρνιά έζησε από κοντά την αύρα και το μεγαλείο του τι σήμαινε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΘΥΡΑ 9 σε αυτό το γήπεδο.

Όλα αυτά που ζήσαμε χθές το βράδυ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε στο μέλλον. Δουλειά από όλους για να φέρουμε την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ στον θρόνο Της.

Απολαύστε υπεύθυνα την χθεσινή παράσταση μας στο πιο κάτω βίντεο και διαδώστε το παντού να το δει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑτης, να το δει και ο τελευταίος αλλόθρησκος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κουφάλες είναι ΕΔΩ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.