Κυκλοφόρησε το βίντεο της Θύρας 9 από τη χθεσινή… επίσκεψη σε “Ελευθέρια” και Λευκόθεο για τους αγώνες βόλεϊ και φούτσαλ του ΑΣΟΛ αντίστοιχα.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν επέτρεψε στον κόσμο της ομάδας μας να παρακολουθήσει τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το δείτε τη δημοσίευση της Θύρας 9 και το βίντεο:

“Η αγάπη μας για τον Α.Σ.Ο.Λ. ανεξίτηλη – Το μίσος των Διοικούντων του για εμάς, επίσης!

Από την πρώτη μέρα της επιστροφής μας από το Ισραήλ, που το έγινε εκεί είναι πλέον γνωστό, σχεδιάζαμε την επόμενη μας κίνηση για να στηρίξουμε την ομάδα και να τους δώσουμε να καταλάβουν στους λεβέντες μας, ότι στον επαναληπτικό δεν θα είναι μόνοι. Προσεκτικά και μεθοδευμένα σχεδιάζαμε την κάθε μας κίνηση. Για εμάς το ότι δεν είδαμε το παιχνίδι στο Ισραήλ δεν μας ξενέρωσε αλλά μας πείσμωσε.

Φαίνεται όμως ότι τα τσιράκια και τα βαμπίρ της Διοίκησης υπολόγιζαν ότι θα πάμε και για να διασφαλίσουν πως δεν θα καταφέρουμε να εμψυχώσουμε την ομάδα, επικοινώνησαν με τα σκυλιά του κράτους για να τους προστατέψουν. Και αυτοί με προθυμία έφεραν 100 πάνοπλα σκυλιά, Αντιοχλαγωγικό, ΜΜΑΔ, ΕΑΟ και ΑΙΑΝΤΑ. Η διαφορά αντιμετώπισης με άλλους οπαδούς, εμφανής. Η διαφορά δυναμικής μας και μαχητικότητας μας, επίσης.

Την δύναμη που θα κατέβαζε η αστυνομία την γνωρίζαμε από νωρίς αλλά αυτό δεν μας επηρέασε σε οποιαδήποτε απόφαση μας. Στελέχη μας από όλη την Κύπρο ενεργοποιήθηκαν. Πέραν των 350 ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΩΝ έδωσαν το παρόν τους, όσο ποιο κοντά στο γήπεδο μπορούσαν με την αστυνομία να παρατάσσεται περιμετρικά του γηπέδου. Στην συνέχεια με ένα τέχνασμα, και την φαινομενική μας αποχώρηση, μπήκαμε, σπάζοντας της πόρτες του Λευκόθεου, στον αγώνα της φουτσαλικής μας ομάδας που έπαιζε με τα κοτόπουλα. Η χαρά των παικτών μας απερίγραπτη. Την ίδια που θα είχαν και οι πετοσφαιριστές μας. Γιατί μπορεί στην διοίκηση να μας έχουν σαν κακό δαίμονα, που τιμή μας που είμαστε γι’ αυτούς έτσι, αλλά για τους παίκτες των κλειστών είμαστε εκείνο που τους λείπει. Εκείνο που περιμένουν σε κάθε αγώνα τους.

Όσο για τα βαμπίρ της Διοίκησης, δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια. Θα αρκεστούμε να πούμε ότι η ώρα που θα μας δουν μπροστά τους πλησιάζει.

Κλείνοντας, θέλουμε να πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους του ΛΕΒΕΝΤΕΣ της 9 που αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως…. ΕΝΕΝ ΑΠΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ ΤΗΣ 9!”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.