Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9, όσον αφορά το ταξίδι στο Ισραήλ και τους λόγους για τους οποίους δε δόθηκαν εισιτήρια στον κόσμο που πήγε μέχρι εκεί.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Το παιχνίδι της πετοσφαιρικής μας Ομάδας τελείωσε. Τα αδέλφια μας επέστρεψαν πίσω, και όπως είχαμε υποσχεθεί πριν από το παιχνίδι έφτασε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους γι’ αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που η διοίκηση του Σωματείου και οι αρμόδιοι του τμήματος, φρόντισαν να το ζήσουμε διαφορετικά από ότι είχαμε υπολογίσει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως!
 
Το γιατί η ΘΥΡΑ 9 δεν βρίσκεται στα κλειστά και δίπλα από τα τμήματα του Α.Σ.Ο.Λ. είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο. Δεν κάνουμε εκπτώσεις και δεν πουλάμε πάγιες θέσεις, όσο και αν αυτές μας πληγώνουν και μας κρατάνε μακριά από αυτό που αγαπάμε.
 
Παρακολουθώντας ανελλιπώς την πορεία των τμημάτων μας, αποφασίσαμε ότι είναι η ευκαιρία αλλά και ο καιρός να κάνουμε μια εκδρομή μαγική, ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ, σε ένα ευρωπαϊκό. Μια εκδρομή εντελώς αλλιώτικη, μοναδική, καθώς κανείς ποτέ δεν τόλμησε και δεν μπορεί να το κάνει, μα συνάμα και γνώριμη για εμάς από την εποχή που το ποδοσφαιρικό τμήμα ανήκε στον ΛΑΟ και όχι σε ένα αφεντικό.
 
Εξετάζοντας την περίπτωση αποφασίσαμε να αφήσουμε το ταξίδι στο Βέλγιο, που για συγκεκριμένους λόγους δεν μπορούσαμε να πάμε, και να ταξιδέψουμε μαζικά στο επόμενο, που είτε θα ήταν Ισραήλ είτε Ελλάδα. Με το που βγήκε λοιπόν το αποτέλεσμα με την ομάδα που θα προχωρούσαμε άρχισε η κινητοποίηση του κόσμου μας και συνάμα η προσπάθεια επικοινωνίας με τους αρμόδιους του τμήματος, μια προσπάθεια που καταβαλλόταν μόνο από εμάς καθώς η απροθυμία από μέρους τους φαινόταν από την αρχή.
 
Η πρώτη μας επικοινωνία πραγματοποιήθηκε πριν καν τα Χριστούγεννα. Ήρθαμε σε επικοινωνία με άτομο του τμήματος για να τον ενημερώσουμε για το ταξίδι που θα πραγματοποιούσαμε αλλά και για την διευθέτηση που πρέπει να κάνουν με το κράτος του Ισραήλ για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος μας στις ανακρίσεις που θα γίνονταν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ καθώς είμαστε γνωστοί για την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό Λαό. Αυτός μας έστειλε σε ένα άλλο. Ο άλλος σε έναν άλλο και ο άλλος, σε έναν άλλο. Αυτό γιατί κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη να μιλήσει μαζί μας και να οργανώσει την εκδρομή. Εν τέλει και αφού φτάσαμε στο άτομο που ‘’έπρεπε’’, του γνωστοποιήσαμε ότι πρόκειται να ταξιδέψουμε στο Ισραήλ πέραν τον 120 ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΩΝ και ότι πρέπει να διευθετήσει το θέμα. Δεν κρύβουμε ότι η πρώτη αντίδραση ήταν αμηχανία από μέρους του. Ένα πάγωμα καθώς δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί αυτό το νέο.
 
Συζητώντας του γνωστοποιήσαμε ότι γνωρίζουμε για τον κανονισμό του 8% των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους και ότι βάση της χωρητικότητας του γηπέδου δικαιούμαστε το ελάχιστο 112 εισιτήρια και απαιτούμε όλα να δοθούν σε εμάς. Η απάντηση του υπευθύνου ήταν πως θα ενεργούσε να πάρει όσα δικαιούμαστε. Αυτά όλα πριν από τις 23 Δεκεμβρίου.
 
Όσο περνούσαν οι μέρες η στροφή των λεγόμενων τους ήταν εμφανής. Άρχισαν τα τώρα να δούμε και έχουμε πρόβλημα και επίρριψη ευθυνών στην αντίπαλη ομάδα. Όταν τους ενημερώσαμε ότι πρέπει να αποστείλουν επιστολή στην CEV, γνωστοποιώντας τους το όλο θέμα που προκύπτει άρχισε και πάλι η καθησύχαση, και ότι θα τα διευθετήσουν όλα.
 
Εν τέλει και αφού βλέπαμε ότι τίποτα δεν πρόκειται να διευθετήσουν και δεν πρόκειται να πάρουμε τον ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων που δικαιούμαστε, αποφασίσαμε να αναλάβουμε εμείς δράση. Βρήκαμε τρόπο και ήρθαμε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο ασφαλείας της πρεσβείας του Ισραήλ στην Κύπρο και κατόπιν σε επικοινωνία με την πρεσβεία. Ο σκοπός όπως είπαμε πιο πάνω να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του κόσμου μας στις ανακρίσεις που θα γίνονταν. Στην απορία των ανθρώπων της πρεσβείας γιατί δεν έκανε τα βήματα η επίσημη ομάδα αλλά ο κόσμος της, δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε, τι να πούμε κιόλας.
 
Στην συνέχεια και αφού λύσαμε το θέμα αυτό, ήρθαμε σε επικοινωνία με την μακάμπι για να διευθετήσουμε το θέμα των εισιτηρίων. Η απάντηση τους ήταν ξεκάθαρη. Δώσαμε τα εισιτήρια που συμφωνήσαμε με την επίσημη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αφού το θέμα διευθετήθηκε μεταξύ σωματείων δεν πρόκειται να κάνουν άλλη παραχώρηση εισιτηρίων.
 
Πάμε να τα συνοψίσουμε… Σε ένα παιχνίδι τόσο σημαντικό για την πετοσφαιρική μας ομάδα, σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να είχε την υποστήριξη στο γήπεδο πέραν των 120 οργανωμένων, το Σωματείο και οι αρμόδιοι του τμήματος προτίμησαν να βάλουν πάνω από το καλό της ομάδας, το προσωπικό μίσος που έχουν προς εμάς και να στερήσουν από τους πετοσφαιριστές την υποστήριξη από την ΘΥΡΑ 9. Την υποστήριξη που στερούνται από το 2018 ! Προτίμησαν βλέπετε να αφήσουν την ομάδα απροστάτευτη και στις ορεξεις των αντιπαλων παρά να δώσουν εισιτήρια σε εμάς!!
 
Είναι κρίμα οι προσπάθειες των πετοσφαιριστών μας και η περηφάνεια που δίνουν στον κόσμο μας, να καταστρέφονται από την ανικανότητα των διοικούντων. Είναι κρίμα να μην μπορούν να νιώσουν την αγάπη που έχει ο κόσμος προς το τμήμα και να αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα, βουβά από οργανωμένους και με μοναδικούς θεατές κάποια βαμπίρ που πίνουν και τρώνε από τα τμήματα εδώ και χρόνια.
 
Υ.Γ. Για τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε στο Ισραήλ, και το αντάμωμα με τα αδέλφια μας εκεί δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Όσοι το έζησαν ξέρουν!
 
Υ.Γ.2 Είναι κρίμα οι προσπάθειες ατόμων που δουλεύουν για τις ακαδημίες και την γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα, παραγκωνισμένοι από όλους, να τιμωρούνται με αυτό τον τρόπο. Για την ιστορία να πούμε ότι η ΘΥΡΑ 9 ενέργησε και μάζεψε το ποσό των €1800 που θα δινόταν σε αυτούς καθώς η οικονομική υγεία των ακαδημιών είναι ξένη λέξη για το τμήμα μας. Τα χρήματα αυτά θέλαμε να τα δώσουμε σαν χορηγία και να μπούμε στις φανέλες των κοριτσιών μας. Αυτό τους το απαγόρευσαν οι ιθύνοντες αλλά τα λεφτά τα ήθελαν. Παρόλα αυτά εμείς θα τους τα δίναμε χωρίς κάποια προβολή. Μετά και από τα τελευταία γεγονότα αποφασίσαμε να μην δώσουμε το χρηματικό αυτό ποσό και τα χρήματα να τα επιστέψουμε πίσω στα στελέχη μας.
 
Υ.Γ.3 Είναι καιρός και οι παίχτες του τμήματος να ανοίξουν το στόμα τους και να πούνε τα πράγματα όπως έχουν!”
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.