Αντιπροσωπεία της Θύρας 9 βρέθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο όπου τοποθέτησε πανό διαμαρτυρίας για τη μη επανέναρξη των πρωταθλημάτων των μικρών κατηγοριών.

Δείτε την ανακοίνωση των οργανωμένων μας:

“Αντιπροσωπεία μας βρέθηκε σήμερα το πρωί στο προεδρικό για να αναρτήσει το πιο κάτω πανό. Το μήνυμα ξεκάθαρο. Σώστε τον αθλητισμό πριν να είναι αργά.

Δυστυχώς θύμα όλων αυτών των ημιμέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση έχει πέσει και ο αθλητισμός καθώς βλέπουμε να θεσπίζοντε αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφού προτιμούν να αφήσουν όλες τι μικρές κατηγορίες κλειστές και τα σωματεία στο χείλος του γκρεμού. Την ώρα που όλος ο αθλητισμός γενικότερα αλλά και το ποδόσφαιρο των μικρών κατηγοριών φαίνεται να έχει υιοθετήσει τα πρωτόκολλα και τις κατευθυντήριες γραμμές του υπουργείου υγείας, όση ουσία και αν αυτά διακατέχουν, και με τους αριθμούς κρουσμάτων να είναι κατά κόρων μικρότεροι σε σχέση με τις πρώτες κατηγορίες, οι αρμόδιοι συνεχίζουν μια σφοδρή και άνιση μεταχείριση.
 
Το κλείσιμο όλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού ανά το παγκύπριο είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη της ταξικής διαφοροποίησης και υπονόμευσης, υπέρ της αθλητικής ελίτ, στο βωμό του χρήματος και του συμφέροντος.
Την ίδια ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι, προπονητές και παίχτες αφήνουν τις οικογένειες τους χωρίς τα βασικά, επειδή πολύ απλά αγάπησαν και θέλησαν να εμπλακούν με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
 
Κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους οτι αυτό δεν θα σας περάσει. Θα βγούμε μπροστά και θα παλέψουμε για όλους. Η σημέρινη κίνηση η οποία είναι συμβολική είναι μια από τις πόλλες που θα ακολουθήσουν αν δεν αποφασίσουν σύντομα στο υπουργείο υγείας να ανοίξουν τις πόρτες.
 
Ευελπιστούμε πως οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες για επανεκίνηση του αθλητισμού, να είναι καρποφόρες. Ταυτόχρονα καλούμε ξανά όλο τον ανυπότακτο Πράσινο Λαό να παραμείνει σε εγρήγορση.”
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.