Χθες οι οργανωμένοι οπαδοί ανέβασαν πανό στήριξης για την Τζούλια Νόβα. Η Τζούλια, όπως και οποιοσδήποτε άλλος έχει την ίδια ή κοντινή ιδεολογία μαζί μας, έχει την στήριξη μας, ανεξάρτητα από την καταγωγή του ή το επάγγελμα του.

Πιο κάτω ανάρτηση από μέλος της Ομόνοιας:

“Πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα, η Τζούλια Νόβα που είναι μοντέλο και έγινε γνωστή στην τηλεόραση από διάφορες εκπομπές, όπως το παιχνίδι ο τροχός της τύχης, επέλεξε με αυτή την φωτογραφία στο ινσταγκραμ να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Αρκετοί αντέδρασαν αρνητικά, κάποιοι μάλιστα την έβριζαν και της εύχονταν ακόμα και να χάσει το μωρό της. Η ίδια υπερασπίστηκε με θάρρος την ενέργεια της, απαντώντας με επιχειρήματα και σε αυτούς που την αποκάλεσαν ανιστόρητη, λόγω της ουκρανικής της καταγωγής (γεννήθηκε στην Ουκρανία και έζησε εκεί μέχρι τα 13 της που πήγε στην Ελλάδα).

Πολλοί, όπως επιτάσσει το κυρίαρχο lifestyle, θεωρούν ότι μια γυναίκα μοντέλο που είναι και διάσημο τηλεοπτικό πρόσωπο, απαγορεύεται να έχει άποψη περί πολιτικής και ιστορίας, πόσο μάλλον να πηγαίνει κόντρα στις καθεστωτικες αντιλήψεις και να επικροτεί τον σοσιαλισμό την εποχή της παντοκρατορίας του καπιταλισμού.

Γι αυτούς λοιπόν είναι πρόκληση ότι η Τζούλια τόλμησε να φωτογραφηθεί με τα αρχικά της ΕΣΣΔ και το σφυροδρεπανο, σύμβολο που θεωρούν ότι έπρεπε να ταν απαγορευμένο και να μην έχουν πολιτικά δικαιώματα όσοι το προβάλουν.

Απέναντι σ αυτές τις επιθέσεις, η αλληλεγγύη μας στην Τζούλια είναι δεδομένη.

Τζούλια εμπρός είναι μαζί σου ο λαός!

Γιάννης Ραμόν (δημοσίευση εδώ)”

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.