Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 με την οποία καλεί τον Πράσινο Λαό σε αποχή από τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς ισχύει το μέτρο για παρουσία μόνο εκατό οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Αρχικά θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και αγώνες, στα μέλη μας και σε όλο τον ανυπότακτο Πράσινο Λαό.

Όπως έγινε γνωστό, οι ανεκδιήγητοι που ορίζουν τις τύχες του ποδοσφαίρου, συνεχίζοντας τον αυταρχισμό και την εκδικητικοτητα εις βάρος της ομάδας μας, αποφάσισαν να παραμείνει σε ισχύ το πρωτοφανές μέτρο των ορίου των 100 ατόμων (κάτι που εννοείται εφαρμόζουν μόνο για μας). Έτσι και μεις δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε τον δρόμο της αποχής και στον αγώνα του Σαββάτου. Δεν αποδεχόμαστε αυτή την άνιση μεταχείριση του κόσμου μας και ούτε πρόκειται να μπόυμε στην διαδικασία να νομιμοποιησουμε με την στάση μας αυτά τα μέτρα, δηλαδή να επιλέξουμε ή να κόψουμε κόσμο από τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Για αυτό καλούμε όλο τον Πράσινο Λαό σε καθολική αποχή.

Δυστυχώς αν και ήταν στα πλάνα μας, λογω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε δράση στον προσεχές αγώνα του Σάββατου με την σαλαμίνα. Καλούμε ομως τα μέλη μας οπως παραμείνουν σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο.

Ταυτόχρονα καλούμε όλο τον Πράσινο ΛΑΟ οπως δώσει μαζικά το παρον του στους κατα τόπους συνδέσμους μας και στηρίξει τα τοπικά fan club σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Όλοι ή Κανείς στο γήπεδο
ΘΥΡΑ 9”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.