Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Θύρα 9 καλεί τον Πράσινο Λαό να προσέλθει στην αυριανή ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας. 

Δείτε τη δημοσίευση των οργανωμένων μας:

“Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Μετά από τέσσερεις και πλέον μήνες αγωνιστικής αδράνειας ανεβαίνουμε ξανά στην κερκίδα για να δώσουμε το έναυσμα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μιας χρονιάς που ξεκινά με πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, στον απόηχο της πολύ καλής περσινής αγωνιστικής πορείας, όσο και σε οπαδικό, με τους εορτασμούς της επετείου των 30 χρόνων από την χρονιά ίδρυσης της οργανωμένης μας κερκίδας. Με τις απαιτήσεις σε ανοδική πορεία, η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ της ΘΥΡΑ 9 έχει ήδη καταρτιστεί και ορκιστεί έτσι ώστε επάξια να κουβαλήσει στις πλάτες της το βαρύ όνομα και την ιστορία της, πυλώνες ύπαρξης και του λαϊκού μας σωματείου. 

Η οικογένεια της ΘΥΡΑ 9 πιο ενωμένη από ποτέ μέσα από τα πάρτυ, τα ταξίδια, τις εκδηλώσεις, και τις προετοιμασίες για την νέα χρονιά, έχει ήδη θέσει γερές βάσεις για την φετινή της πορεία.

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει από την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μας, αύριο Τετάρτη 2/8, και οι παίχτες μας μπαίνουν σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Εμείς, πιστοί θεματοφύλακες της ιδέας που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ υπηρετούμε το αιώνιο χρέος απέναντι στην ιστορία δίνοντας το παρών μας στην κερκίδα. 

Ραντεβού λοιπόν αύριο στις 18:30 στο Δάλι, για να στηρίξουμε το fan day με ποτό και τραγούδι, και ακολούθως στις 19:30 στην κερκίδα για να δείξουμε στους νέους μας παίχτες ότι αυτό το σωματείο είναι ο κόσμος του και ότι εμείς δεν είμαστε απλά μια φανέλα με λογότυπο, έρμαιο στις ορέξεις του κάθε καιροσκόπου, αλλά μια οικογένεια με βαθιές ρίζες και αδιαπραγμάτευτα ιδανικά.

Στον χώρο θα υπάρχει συνεργείο εγγραφής μελών ΘΥΡΑ 9 για την σεζόν 2023-24, καθώς και η μπουτίκ μας με όλα τα τελευταία μας προϊόντα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9″

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.