Την ερχόμενη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε η Θύρα 9, θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην έκδοση του Κούρδο αγωνιστή Κενάν Αγιάζ, από την Κυπριακή Δημοκρατία στις γερμανικές αρχές.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 18:30 από την Πλατεία Ελευθερίας και θα καταλήξει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε την ανακοίνωση των οργανωμένων μας:

“Ο Κουρδικός Λαός δεν είναι τρομοκράτης!

Ντροπή και μόνο ντροπή πρέπει να νιώθουμε σαν Κυπριακή Κοινωνία για την ανοχή μας να περάσει η επαίσχυντη απόφαση για έκδοση του Κουμουνιστή Κούρδου Αγωνιστή Κενάν Αγιάζ στο φασιστικό και ιμπεριαλιστικό κράτος της Τουρκίας. Μια απόφαση από τα Κυπριακά δικαστήρια που όχι μόνο ξεχνά τον κοινό αγώνα και ιστορία Κυπρίων και Κούρδων για χατίρι του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας αλλά που βάζει και στο στόχαστρο τις Σοσιαλιστικές ιδέες, καθώς ο Κενάν Αγιάζ κατηγορείτε για αυτές τις ιδέες αλλά και για τις δράσεις του που συνταυτίζονται με τις αξίες και τα ιδανικά για μια καλύτερη κοινωνία.

Αυτός ο αγώνας δεν μας άφησε ούτε λεπτό αμέτοχους και δεν πρόκειται να μας αφήσει ούτε και τώρα.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν μαζικά το παρόν τους για να κάνουμε ξεκάθαρο ότι κανένας Λαός που πολεμά για την Ελευθερία δεν είναι τρομοκράτης, κανένας Κουμουνιστής δεν πρόκειται να υποκύψει στις οποιεσδήποτε πιέσεις από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα εξουσίας.

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Μαΐου. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας στις 18:30 το απόγευμα και θα έχει κατεύθυνση το προεδρικό. Η ΘΥΡΑ 9 θα είναι εκεί με δικό της ξεχωριστό μπλοκ.

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΘΥΡΑ 9″

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.