Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι μας, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου θα γίνει η μεγαλειώδης πορεία για τα 30 χρόνια ζωής της Θύρας 9. 

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 19:30 από την Αρχέρμου.

Δείτε την ανάρτηση των οργανωμένων μας:

“30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 9 – 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ

Πάνε 30 ΧΡΟΝΙΑ από τις ιστορικές συνθήκες που ανάγκασαν στην δημιουργία ενός οργανωμένου οπαδικού συνόλου, που μέσα από αυτό και με φάρο το ένδοξο 1948, θα προστάτευε σαν κόρη οφθαλμού την ομάδα και τον κόσμο της.

Πάνε 30 ΧΡΟΝΙΑ από τότε που οι πρωτεργάτες της οργανωμένης μας κερκίδας, πήραν την απόφαση να καθίσουν κάπου οργανωμένα και με συντονισμένο τρόπο να σπρώξουν την ομάδα μας στην νίκη.

Πλέον 30 ΧΡΟΝΙΑ μετά, η ιστορία απέδειξε πως αυτοί οι άνθρωποι βλέπαν χρόνια μπροστά και η απόφαση τους αυτή, άλλαξε μια για πάντα την εικόνα των γηπέδων. Πλέον, μπορούν να κοιτάνε χαρούμενοι και γεμάτοι περηφάνια τα σημερινά στελέχη της ΘΥΡΑ 9 να μεγαλουργούν και να συνεχίζουν ακούραστα τον σκοπό ίδρυσης της.

Σε αυτά τα 30 ΧΡΟΝΙΑ, η ΘΥΡΑ 9 μεγάλωσε, δυνάμωσε, μεγαλούργησε και έκανε εχθρούς να κοιτάνε αποσβολωμένοι με την οργάνωση, την πειθαρχεία και την πρωτοπορία της και να τρέμουν να μην μας δουν μπροστά τους.

Σε αυτά τα 30 ΧΡΟΝΙΑ οι στιγμές που χάρισε η ΘΥΡΑ 9 ήταν χιλιάδες και μοναδικές. Ο καθένας μας, έχει και από μια εμπειρία να διηγηθεί και ενώνοντας όλες αυτές τις ιστορίες, συμπληρώνεται το μωσαϊκό της ΘΥΡΑ 9.

Τόσο γηπεδικά όσο και εξωγηπεδικά, η οργανωμένη μας κερκίδα έδωσε μαθήματα, αξιοζήλευτα από οπαδικά σύνολα και πολιτικές οργανώσεις. Έκανε την ΘΥΡΑ 9 γνωστή στο εξωτερικό, και τραγούδι στα χείλη πιτσιρικάδων, των δικών μας πιτσιρικάδων, των μελλοντικών Θυραεννιωτών.

Η φετινή χρονιά λοιπόν είναι γιορτινή για εμάς, αλλά και για όλο τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο. Η έναρξη των εορτασμών ξεκίνησε με το 9ο Φεστιβάλ μας, που ήταν αφιερωμένο στα 30 ΧΡΟΝΙΑ δράσης μας, συνεχίστηκε με το coreo των 30 ΧΡΟΝΩΝ και θα τελειώσει όπως μας αξίζει, με μια μεγαλειώδη πορεία, στον δρόμο, εκεί που μεγαλώσαμε.

Την 21η Οκτωβρίου η ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί η πορεία των 30 ΧΡΟΝΩΝ ΘΥΡΑ 9. Την 21η Οκτωβρίου παραλύει η Λευκωσία και κάνουμε για ακόμη μια φορά όλο το νησί να παραμιλά.

Σας υποσχόμαστε κάτι το μοναδικό, κάτι που όταν το κοιτάτε μετά από χρόνια θα λέτε πως ήσασταν μέρος αυτή της ιστορίας.

Ραντεβού στις 21 Οκτωβρίου – Ραντεβού στον δρόμο – Ραντεβού στην ΑΡΧΕΡΜΟΥ

ΘΥΡΑ 9  ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.