Θ9: “Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός μεγάλου φιάσκου, μα και παρωδίας. Ενός πρωτόγνωρου σκηνικού με πρωταγωνιστές τους γνωστούς ανεύθυνους και ανίκανους εκπροσώπους δήθεν του νόμου και της τάξης, κομπάρσο την Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου και θεατές το δύσμοιρο φίλαθλο κοινό.

Από το περασμένο Σάββατο μετά τον αγώνα με το Παραλίμνι βλέπουμε ανήκουστα πράγματα να διαδραματίζονται. Αδέλφια που καμία σχέση δεν είχαν με τα όποια επεισόδια να τραβολογιούνται στα αστυνομικά τμήματα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος τους, παλιές υποθέσεις να ανασύρονται ξαφνικά και εκδικητικά από τα αρχεία της πιο διεφθαρμένης κρατικής υπηρεσίας. Τα κυρίαρχα ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιοκάφροι σε πρωτοφανή παροξυσμό να τσουβαλιάζουν τον κόσμο μας και να δημοσιεύουν φωτογραφίες συνοπαδών μας, ωσάν να είναι εγκληματίες απλά και μόνο επειδή βρίσκονταν εκείνη την μέρα στο γήπεδο, για να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της αστυνομίας. Και όλο αυτό να κορυφώνεται με τα 3 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών αλλά και με την πρωτοφανή απόφαση των 100 εισιτηρίων στα εκτός.

Εδώ βλέπουμε να εξελίσσεται το θέατρο του παραλόγου, γιατί πρόκειται για ανεκδιήγητη ενέργεια, που αποτελεί το αποκορύφωμα του κρατικού αυταρχισμού και καταστολής εις βάρος του κόσμου της ομάδας μας. Εντελώς αυθαίρετα και επιλεκτικά, εφαρμόζουν την ναζιστική αρχή της συλλογικής ευθύνης για ένα μεμονωμένο περιστατικό που συμμετείχε μια μικρή μειοψηφία. Επίτηδες χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο που αυτή την φορά αποτυπώνει απλά την πραγματικότητα, γιατί βεβαίως για τους δολοφόνους με στολή, μεμονωμένο περιστατικό είναι μόνο όταν σακατεύουν ή σκοτώνουν αναίτια κάποιον οι ίδιοι, αλλά για κάθε πράξη οπαδικής βίας, αποφασίζουν και διατάσσουν να απαγορευτεί κάθε οπαδική παρουσία και δραστηριότητα.

Δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάχτυλο μας και ούτε τώρα έχουμε σκοπό να το κάνουμε. Ξεκάθαρα, αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για τα μεμονωμένα επεισόδια που έγιναν στο Παραλίμνι. Την ίδια ώρα όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να φορτωθούμε την ανικανότητα της αστυνομίας, ούτε να υποστούμε την αυθαιρεσία των αρχών.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω και όχι μόνο, στην έκτακτη μας συνεδρία χτες αποφασίσαμε να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά να βγούμε αποφασιστικά μπροστά, να είμαστε ξανά στην πρώτη γραμμή.

Καλούμε ΟΛΟ τον ανυπότακτο Πράσινο Λαό σε μαζική αποχή από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΣΙΛ. Ούτε και ένα εισιτήριο από τα 100 να μην πουληθεί.

Την ίδια ώρα που θα είναι άδειο και βουβό το ΓΣΖ, θα βουλιάζουν οι δρόμοι της Λάρνακας, θα αντηχούν οι κραυγές της λαϊκής οργής. Στις 14:30, την ώρα που θα ξεκινά το παιχνίδι στο ΓΣΖ θα ξεκινά ο δικός μας αγώνας στους δρόμους.
Μαζικά και δυναμικά πάμε να πλημμυρίσουμε την Λάρνακα με μια μεγαλειώδη ειρηνική πορεία με αφετηρία τον σύνδεσμό μας στην Λάρνακα.

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που ετσιθελικά εφαρμόζουν για εμάς δεν θα περάσουν. Αν νομίζουν πως με το να ερημώσουν και τα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας θα αποσυμφορηθούν τα όργανα της εξουσίας είναι γελασμένοι. Σας ανακοινώνουμε υπεύθυνα πως όσο θα ισχύει το πρωτόγνωρο μέτρο για τα εκτός δεν θα βρείτε την ησυχία σας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Υ.Γ – Στον σύνδεσμο μας στην Λάρνακα θα υπάρχουν εισιτήρια εισφοράς για την ομάδα μας.

Υ.Γ – 2 Τα πιο πάνω μέτρα έχουν να κάνουν αρχικά ΜΟΝΟ με τον αγώνα του Σαββάτου. Αναλόγως με την εξέλιξη της όλης “παράστασης” θα κλιμακωθούν ή θα τροποποιηθούν.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.