Η Θύρα 9 ενημερώνει τον πράσινο λαό για τις αποφάσεις της σχετικά με το πετοσφαιρικό τμήμα με την πιο κάτω ανακοίνωση της:

Αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Όπως ήδη είχαμε ενημερώσει στην τελευταία μας ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έκανε γνωστά ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας Αχιλλέας Πετρακίδης, κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις και είχαμε διάφορες συναντήσεις με άτομα που απαρτίζουν το πετοσφαιρικό μας τμήμα αλλά και με παίκτες της ομάδας μας.

Θα μπορούσαμε και πάλι να γράψουμε πολλά και να πούμε πράγματα που θα εκθέτουν πολλούς αλλά σήμερα δεν θα το πράξουμε σεβόμενοι τα άτομα που μιλήσαμε.

Θα αρκεστούμε μόνο οτι οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν για το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και τον ερασιτεχνισμό που διακατέχει το Δ.Σ του ΑΣΟΛ.

Τώρα όμως είναι ώρα για πράξεις και όχι για άλλη κριτική. Οι αποφάσεις λοιπόν που πάρθηκαν από την Γραμματεία της οργανωμένης μας κερκίδας συνοψίζονται παρακάτω.

1) Στο προσεχές Φεστιβάλ της ΘΥΡΑ 9 θα δώσουν το παρόν τους οι πετοσφαιριστές της ομάδας μας για γίνουν ξανά ένα με τον κόσμο που ποτέ δεν τους άφησε μόνους και που πάντα ήταν στο πλευρό τους. Στο Φεστιβάλ θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας για το τμήμα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του.

2) Ήδη ζητήσαμε και θα το πράξουμε και επίσημα μέσω επιστολή προς το Δ.Σ. του Σωματείου να γίνουμε χορηγοί της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάνω στην στολή της ομάδας. Αυτό το πράξαμε ξανά με το τμήμα της καλαθόσφαιρας όταν αντιμετώπιζε και αυτό το τμήμα οικονομικό πρόβλημα. Είναι τιμή μας να είμαστε χορηγοί της ίδιας της ομάδας μας. Οπόταν αναμένουμε την επίσημη απάντηση από το Δ.Σ του ΑΣΟΛ.

3) Θα ζητήσουμε να υπάρχει άτομο της οργανωμένης μας κερκίδας που θα το αποφασίσουμε εμείς εντός του πετοσφαιρικού τμήματος έτσι ώστε να γίνει πιο έμπρακτη και πιο ουσιώδης η βοήθεια μας προς το τμήμα.

Τα μέτρα αυτά ομως δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση πώς είναι μέτρα σωτηρίας του πετοσφαιρκού μας τμήματος παρά μόνο μια μικρή ανάσα για αυτά τα παλικάρια που μας κάνουν περήφανους στα πέτρινα χρόνια αυτού του ένδοξου σωματείου. Η μοναδική σωτηρία είναι ένα ενιαίο πλάνο από τον ΑΣΟΛ για όλα τα κλειστά τμήματα, το οποίο πρέπει να δει χθές το Δ.Σ του ΑΣΟΛ.

Τέλος, αφήνουμε κάτι για τους ΜΑΓΚΕΣ του φιλέ, ήμασταν και θα είμαστε όσο αναπνέουμε κοντά σας και πάντα θα παλεύουμε για εσάς που εκπροσωπείτε το σωματείο σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες. Ευχή όλων μας να πέσει αυτό το έκτρωμα της κάρτας οπαδού και να ξανασμίξουμε και πάλι στα κλειστά εκεί όπου γουστάραμε και γίναμε πιστοί στρατιώτες του ΑΣΟΛ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ – Ελπίζουμε μετά τις συζητήσεις που είχαμε με άτομα του ΔΣ της πετόσφαιρας οτι θα γίνουν προσπάθειες για να πέσει το μέτρο της κάρτας οπαδού για να δώσουμε ξανά χρώμα στα κλειστά.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.