Αντίδραση από τη Θύρα 9 για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή για τα επεισόδια στο Απόλλωνας – αποελ.[tm-pg-gallery id=”12357″][/tm-pg-gallery]

Δείτε τι έγραψαν οι οργανωμένοι μας:

“ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θεωρούμε ότι η καταστολή και οι ποινές μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα. Η βία στα γήπεδα είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και όταν αποφασίσει η πολιτεία ως τέτοιο να το αντιμετωπίσει, ίσως καταφέρει επιτέλους να το κατανοήσει και στη συνέχεια να το λύσει.

Από εκεί και πέρα οι χθεσινές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή δεν έχουν την παραμικρή ομοιογένεια με προηγούμενες του αποφάσεις και ειδικότερα όσον αφορά αποφάσεις που αφορούσαν την ομάδα μας.

Πολλές φορές μας λένε οι διάφοροι αρμόδιοι ότι τα πρωταθλήματα παίζονται επί ίσης όροις και πραγματικά και να θέλουμε να τους πιστέψουμε δεν μπορούμε.

Μετά τα περσινά γεγονότα στο Παραλίμνι το Σωματείο μας τιμωρήθηκε όχι με ένα, όχι με δύο αλλά με ΤΡΕΙΣ αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζουμε ότι τα γεγονότα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα και ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες.

Ένα χρόνο μετά και ενώ τα επεισόδια έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο ο ίδιος αθλητικός δικαστής που πέρσι μας τιμώρησε με τρία κεκλεισμένων δεν θεώρησε αναγκαίο μετά τα επεισόδια του Τσιρείου να τιμωρήσει κάποια εκ των δύο ομάδων έστω και με ένα κεκλεισμένων. Επεισόδια που συνέβησαν εντός του αγωνιστικού χώρου, που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα και επέφεραν σοβαρούς τραυματισμούς, να τιμωρούνται με ποινές χάδι την ώρα που κάποιοι πέρσι πήγαν να μας γονατίσουν με τις ποινές τους.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, είδαμε και την ομοσπονδία να αντιδρά στην πρόταση της αστυνομίας για απαγόρευση μετακινήσεων συγκεκριμένων ομάδων. Ορθά αντέδρασε αφού θα ήταν άδικο το μέτρο να εφαρμοστεί μόνο σε μερικές ομάδες. Πριν ένα χρόνο όμως, μετά τα γεγονότα στο Παραλίμνι, η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ αδιαμαρτύρητα δέχτηκε την πρόταση της αστυνομίας για μερική απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων μας σε εκτός έδρας παιχνίδια. Φαίνεται η ομοσπονδία πέρσι δεν έβλεπε το παράλογο του να δικαιούνται όλοι να μετακινούνται κανονικά και εμείς με περιορισμούς.

Μετά τις χθεσινές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι πέρσι πήγαν να μας γονατίσουν. Βέβαια η τότε άμεση αντίδραση του Δ.Σ του Σωματείου μας, η συσπείρωση του Πράσινου Λαού δίπλα από την ομάδα και το δίκαιο του αγώνα μας, τους τσάκισε τα όνειρα. Ας το γνωρίζουν ότι σήμερα όντας σοφότεροι και όλοι μια γροθιά είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το Λαϊκό μας Σωματείο ανά πάσα στιγμή. Ας το γνωρίζουν επίσης ότι πλέον τις μάχες θα τις δίνουμε στο δικό μας γήπεδο εκεί που πάντα θα είναι ανυπεράσπιστοι.

Υ.Γ 1 – Την Κυριακή η ώρα 15:30 στο Αμμόχωστος με σοβαρότητα και με πάθος πάμε να πάρουμε την νίκη απέναντι στον Ηθικό Άχνας. Όλοι δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού.

Υ.Γ 2 – ΟΜΟΝΟΙΑ μαζί σου για πάντα ενάντια στα κυκλώματα”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.