Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΑΣΟΛ, Μάριου Αργυρίδη, που αφορούσαν το χρέος του σωματείου. 

Δείτε την ανακοίνωση:

“Απτόητοι συνεχίζουν να αραδιάζουν τα ψέματά τους στον Πράσινο Λαό για το χρέος που όλο μειώνεται μα όλως παραδόξως συνεχίζεται να αυξάνεται. Καθήκον μας να υπενθυμίζουμε κάθε φορά που θα βγαίνουν και θα ανοίγουν το στόμα τους ότι εμείς δεν ξεχνάμε όσα χρόνια και αν περάσουν, και όσα εκατομμύρια και αν ρίξουν πάνω από τις πληγές του ΑΣΟΛ. 

Στις 11/07/2019 με ανακοίνωση μας αναφερθήκαμε ξανά στο χρέος του σωματείου, που από το 2018 και τα 3,6 εκατομμύρια αυξήθηκε στα 4,2 εκατομμύρια το 2019. Την ίδια ώρα που οι θρασύδειλοι και διορισμένοι παρουσίαζαν στην Γενική Συνέλευση στις 10/7/2019 την εν λόγο αύξηση ως μείωση. Χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στον κόσμο συνέχισαν τα ψέματα, και στις 8/10/2020 το ίδιο το σωματείο δηλώνει ότι το χρέος μειώθηκε ακόμα περισσότερο, φτάνοντας τα 4,5 εκατομμύρια (δηλαδή αύξηση 300 χιλιάδων σε σχέση με το 2019!). Οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΑΣΟΛ ήταν το επιστέγασμα της κοροϊδίας, με τον ίδιο να ενημερώνει ότι την τελευταία διετία το χρέος μειώνεται, ενώ παράλληλα να λέει ότι παραμένει το ίδιο σε σχέση με πέρσι, δηλαδή στα 4,5 εκατομμύρια.

Το ερώτημα ξεκάθαρο… Πως γίνεται το χρέος να μειώνεται αλλά την ίδια στιγμή να αυξάνεται σχεδόν 1 εκατομμύριο από το 2018 και την ίδρυση της εταιρείας; Την ίδια ώρα μάλιστα που το σωματείο ξεφορτώθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις ακαδημίες, και τα έξοδα του έχουν μειωθεί σημαντικά, την ίδια ώρα που η εταιρεία καρπώθηκε εκατομμύρια εσόδων από την περσυνή Ευρωπαϊκή πορεία. Όλοι όσοι προσπαθούν να χρυσώσουν το ξεπούλημα, δυστυχώς πιάνονται κορόιδα απέναντι στους εαυτούς τους. Δυστυχώς για κάποιους τα πάντα καταγράφονται και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ρίχνουμε την αλήθεια κατάμουτρα. Είστε η ντροπή της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ‘48

Υ.Γ – Άμεση επανέναρξη των μικρών κατηγοριών φτάνει πια  δούλεμα.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.