Ανακοίνωση από τους οργανωμένους μας για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Πέγεια 2014 εξέδωσε η Θύρα 9. 

Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι στο γήπεδο από νωρίς, έτσι ώστε να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη. 

Δείτε την ανακοίνωση:

“Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Την προσεχή Κυριακή η ανυπότακτη οικογένεια που δεν έσκυψε ποτέ κεφάλι έχει ραντεβού με την ιστορία. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ απέναντι σε ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΑ, απέναντι σε θεούς και δαίμονες, δεν παραμένει απλά κοντά στους στόχους της αλλά πλησιάζει στο να πετύχει την μεγαλύτερη υπέρβαση που όμοια της ίσως να μην υπάρχει στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Η ομάδα με ένα από τους χαμηλότερους προϋπολογισμούς της κατηγορίας, στηριζόμενη σχεδόν ολοκληρωτικά σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, όχι απλά εδραιώνεται στις ψηλές θέσεις, αλλά είναι κοντά σε ένα θαύμα που θα κάνει τους πάντες να παραμιλουν.

Δεν ξέρουμε αν θα πετύχουμε τελικά αυτό που ονειρευόμαστε, όμως αυτό που οφείλουμε είναι την Κυριακή το απόγευμα να σπάσουμε κάθε ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα β κατηγορίας και να σπρώξουμε αυτούς που δίνουν τα πάντα για την ομάδα μας και τον ΛΑΟ που την ακολουθεί πιστά.

Εμείς ήδη τρέχουμε με τις ετοιμασίες για μια μοναδική είσοδο. Δεκάδες στελέχη μας ξημεροβραδιαζονται εδώ και μέρες για να υποδεχτούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως πρέπει.

Πρώτα όμως όλοι και όλα το Σάββατο την νύχτα παραλύουν. Οι πόρτες της κολάσεως στον κεντρικό ανοίγουν και είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλα τα αδέλφια σε ένα ξεχωριστό pre-game party.

Την Κυριακή το πρωί από νωρίς ο κεντρικός ανοίγει και στις 13:00 δυναμικά αναχωρούμε για το δάλι.

Εκεί στο γήπεδο καλούμε τα μέλη μας όπως δώσουν βροντερό παρών από τις 14:00 το μεσημέρι για να δείξουμε από νωρίς στα παλληκάρια μας την στήριξη μας, αλλά και στους αντιπάλους ότι δεν έχουν καμιά τύχη απέναντι μας. Να νιώσουν μόλις μας δουν ότι έχουν ήδη χάσει.

Τέλος αφήνουμε το τελευταίο μήνυμα στους παίχτες μας.Ξέρουμε καλά ότι μας διαβάζετε. Σας τα είπαμε από την ανάποδη όταν δεν βλέπαμε αυτή την φλόγα και το πάθος. Εξηγημένα μας απολογηθήκατε. 

Σας τα λέμε και τώρα που βλέπουμε να αφήνετε στο γήπεδο το αίμα σας για την τιμημένη φανέλα. Δώστε ότι έχετε και δεν έχετε, πολεμήστε με κάθε ικμάδα δυνάμεως σας και αυτά που θα ζήσετε θα τα διηγείστε σε όλη σας την ζωή. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην πράξη όπως μάθαμε να κάνουμε μια ζωή.

Την Κυριακή παίζει μπάλα ο ΛΑΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 1948

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2018

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 14:00

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ

ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.