Κάλεσμα όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας έκανε η Θύρα 9.

Pregame απόψε στον Κεντρικό και αύριο αναχώρηση από τις 14:00 με προορισμό το γήπεδο.

Δείτε την ανάρτηση των οργανωμένων μας:

“Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας ένα αγώνα διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Ένα αγώνα απέναντι στην βρωμιά και την δυσωδία όπου εδώ και χρόνια, βαθιά ριζωμένο μέσα στο σύστημα εξυπηρετεί ανθρώπους και συμφέροντα. Αυτοί που με διάφορους τρόπους προσπαθούν να κερδίζουν αυτά που θέλουν, με σβησμένους προβολείς και ρεύματα, καθυστερήσεις, βρισιές και προκλήσεις προς τον κόσμο, και το μεγάλο τους όπλο το παρασκήνιο. Αυτό αποδεικνύετε διαχρονικά και το ζούμε ξανά από χθες το βράδυ, μετά και την γνωστοποίηση της “εξοντωτικής” τιμωρίας απέναντι στον ηθικό άχνας για ξυλοδαρμό διαιτητή από οπαδούς του.

Προφανώς και δεν πέσαμε από τα σύννεφα, αφού οι επιλεκτικές τιμωρίες του αθλητικού δικαστή είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Πιόνι του συστήματος και των αφεντικών. Ξέρουμε, όσοι νιώθουμε την αδικία στο πετσί μας.

Η απόφαση για ένα απλό πρόστιμο αλλά και με απαγόρευση μετακινήσεων για ένα αγώνα είναι για γέλια, βλέπετε το κάνουν για να στερήσουν την μετακίνηση των χιλιάδων οπαδών του και να τον αποδυναμώσουν. Απόφαση που για άλλη μια φορά τους αφήνει επί της ουσίας ατιμώρητους. Και δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνουν σε προπηλακισμούς διαιτητών. Με το έτσι θέλω λοιπόν προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τους ανεβάσουν στην 1η κατηγορία.

Το Σάββατο λοιπόν έχουμε πόλεμο. Πάμε να κάνουμε το γήπεδο κόλαση. Εκεί που κανένας και καμιά δικαστική δεν μπορεί να τους προστατέψει.

Ξεκινάμε με pre-game στο κεντρικό μας την Παρασκευή, και το Σάββατο αναχωρούμε μαζικά από τον κεντρικό μας στις 14:00 για το γήπεδο.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.