Κάλεσμα κάνει η Θύρα 9 μέσω της επίσημης της σελίδας στο Facebook για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Αγία Νάπα.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η ώρα που όλοι περιμέναμε κοντοζυγώνει επικίνδυνα. Το μάτι γυαλίζει, το μυαλό θολώνει και οι παλμοί της καρδίας ανεβαίνουν συνεχώς στην ιδέα ότι και πάλι θα βρεθούμε κοντά στην αγαπούλα.

Δεν το κρύβουμε πως ούτε και οι πιο αισιόδοξοι από εμάς πιστεύαμε αυτή την πορεία. Όταν ξεκινήσαμε στις 29 Μαΐου του 2018 την δύσκολη μα συνάμα περήφανη ανηφόρα, κανείς μας δεν τολμούσε να πει ότι σε 3 χρόνια θα βρισκόμαστε στην 2η κατηγορία. Κι όμως με πείσμα και κόντρα σε όλα και όλους η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ τα κατάφερε. Και το πιο σημαντικό τα κατάφερε μόνη της, χωρίς να χρειαστεί να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς να χρειαστεί να λερωθεί.

Το Σάββατο κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα που θα μεγαλώσει την ομάδα μας ακόμη πιο πολύ. Το ξέρουμε ότι φέτος είναι δύσκολα, το ξέρουμε ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα είναι και μια μάχη, το ξέρουνε όμως ότι γεννηθήκαμε για αυτές τις μάχες, το ξέρουνε ότι έχουμε σφυρηλατηθεί στην φωτιά.

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μακάρειο, εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγαλούργησε, εκεί που πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα στο αγροτικό, εκεί όπου πανηγυρίσαμε την μαθηματική κατάκτηση του τροπαίου της 3ης κατηγορίας. Καμία δικαιολογία για κανέναν που θα λείψει μια τέτοια μέρα.

Πάμε να πρασινίσουμε το Μακάρειο, πάμε να ζήσουμε μια ακόμα αξέχαστη στιγμή.

ΟΛΟΙ ΠΥΡΗΝΑ, ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ

Μια ζωή ΟΜΟΝΟΙΑ – Μια ζωή ΘΥΡΑ 9”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.