Η διοίκηση της ομάδας μας σε χθεσινή της ανάρτηση ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με όλα το τεχνικό τιμ που συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη του τρεμπλ. Πιο συγκεκριμένα οι: Μιχάλης Σεργίου (Προπονητής), Διονύσης Ζηκόπουλος (Γυμναστής), Χάρης Θεμιστοκλέους (Γυμναστής), Γιάννος Κόνιζος (Προπονητής ΤΦ),  Ερατώ Φανίδου (Φυσικοθεραπεύτρια), Χρήστος Τουμάζου (Σκαουτερ) και Σάββας Ηλία (Φροντιστής) θα συνεχίσουν το επιτυχημένο τους έργο και τη νέα χρονιά.

Νωρίτερα σήμερα η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με 15 ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ, αυτοί είναι οι: Χ.Λυμπουρή, Κ.Σοφοκλέους, Π.Μαυροφτή, Μ.Μιλτιάδους, Μ.Νεάρχου, Μ.Αγγέλοβ, Δ.Αθανασίου, Σ.Ιωάννου, Γ.Μαυροφτή, Χ.Κυριάκου, Μ.Μιχαήλ, Τ.Κοσμά, Μ.Νεοφύτου, Λ.Αθανασίου και Δ.Τζιωνή. Έχουμε ενημερωθεί πως πριν μερική ώρα την “βούλα” του έβαλε και ο Α.Φανίδης, αυξάνοντας τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που συμφώνησαν μέχρι στιγμής στους 16.

Όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση της ομάδας, τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να επιτευχθεί και με αυτούς η ανανέωση της συνεργασίας τους.  Επομένως αναμένουμε την ανακοίνωση για την ανανέωση κι άλλων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν φέτος και βοήθησαν στην κατάκτηση των τριών τίτλων.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.