Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πρόκειται για τον ακραίο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Θεράποντος.

Ο 23χρόνος ποδοσφαιριστής, γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του ΑΣΟΛ, αγωνιζόταν στον Άρη Λεμεσού και Εληά Λυθροδόντα την περασμένη περίοδο.

Αναμένουμε την ομάδα στα άκρα να βγάζει φωτιές και να είναι “πλήρης” καθώς είχε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη θέση και την περασμένη περίοδο.

Δηλώσεις του Παναγιώτη στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το Σωματείο και μπροστά σε αυτόν τον Λαό που ακολουθεί την ομάδα παντού. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.”

Ο Παναγιώτης Θεράποντος γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1996. Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του ΑΣΟΛ, με τον οποίο είχε και συμμετοχές στην Α’ ομάδα. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τη σεζόν 2015-16, επίσης ως δανεικός, στην ΠΑΕΕΚ, στη Β’ Κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στην Ομόνοια Αραδίππου, επίσης στη Β’ Κατηγορία, όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού και το δεύτερο στην Εληά Λυθροδόντα. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική U19 με τη οποία μετρά 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην μεγάλη πράσινη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας μας:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.