Ο Μιχάλης Σεργίου αναμφίβολα αποτελεί είδη κομμάτι της ιστορίας μας. Το όνομα του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου μας.

Η αρχή είναι η ήμισυ του παντός  λένε.  Στη δική μας προσπάθεια ίσως να ήταν κάτι περισσότερο!  Η αρχή από το μηδέν δεν είναι κάτι εύκολο. Το βάρος της ιστορίας μας, της Ομόνοιας μας επέβαλλε να φτιάξουμε κάτι δυνατό που θα πρωταγωνιστούσε!

Ξεκινήσαμε λοιπόν αυτό τον ανηφορικό και όμορφο δρόμο με τον Μιχάλη Σεργίου στο πηδάλιο της ομάδας μας. Η δουλειά που έγινε στο αγροτικό ήταν πραγματικά απίστευτη! Τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς τα βλέπουμε μέχρι σήμερα. Ο βασικός κορμός της ομάδας που αγωνίστηκε στο αγροτικό βρίσκεται και στο τωρινό ρόστερ και βοήθησε τα μέγιστα στη φετινή τεράστια επιτυχία.

Στο αγροτικό η ομάδα μας έδειξε ανωτερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ειδικότερα στα παιχνίδια ανόδου όπου παιζόταν ολόκληρη η χρονιά! Καθάρισε με χαρακτηριστική ευκολία τα πρώτα δύο παιχνίδια που έφεραν την άνοδο και στη συνέχεια κατάκτησε το πρωτάθλημα! Ο Σεργίου κατέβηκε από τα σαλόνια στα αλώνια και έδειξε με τη δουλειά του ότι έφτιαξε μια ομάδα έτοιμη να παλεύει κάθε παιχνίδι και να διεκδικεί τη νίκη. Είναι η Ομόνοια που πάντα ονειρευόμασταν!

Δίνουμε έμφαση στο αγροτικό διότι όπως είπαμε πιο πάνω η αρχή είναι πάντα δύσκολη! Επίσης η ιδιαιτερότητα του ότι σε ένα παιχνίδι παίζονται όλα κάνει  αυτή τη προσπάθεια ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ο Μιχάλης Σεργίου σε 79 επίσημα παιχνίδια με την ομάδα μας μέτρησε 63 νίκες 8 ισοπαλίες και 8 ήττες αριθμοί που καταδεικνύουν πόσο επιτυχημένο ήταν το πέρασμα του από την Ομόνοια του Λαού

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.