Βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν πολλοί για να μας πολεμήσουν, την ευκαιρία που ψάχνουν εδώ και ένα χρόνο.

Μετά από συνάντηση της ομάδας μας, της ομάδας των Πολεμιδίων και της αστυνομίας αποφάνθηκε ότι στο παιχνίδι θα υπάρξουν 150 οπαδοί της ομάδας μας και περίπου 500 της αντίπαλης ομάδας.

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η πιο πάνω απόφαση, ήταν καθαρά της αστυνομίας. Οι δύο ομάδες ήταν σύμφωνες στο να διεξαχθεί ο αγώνας σε άλλο γήπεδο αλλά η αστυνομία αποφάσισε να πάμε στα Πολεμίδια με 150 οπαδούς και απλά να δημιουργήσουν μια άλλη είσοδο.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον τυχόν θυμό των οπαδών μας, έτσι νιώσαμε και εμείς στο άκουσμα της είδησης. Για την εύκολη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, περιμένουν την ευκαιρία να μας τιμωρήσουν και ελπίζουμε ο κόσμος της ομάδα μας να μην απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Περισσότερα θα μάθουμε στις επόμενες μέρες από την ανακοίνωση της ομάδας μας.

Υ.Γ. Κύριοι της αστυνομίας, το να βάλετε 800 άτομα σε ένα γήπεδο των 800 με μια κανονική είσοδο και προκαλώντας τον κόσμο και των δύο ομάδων, δεν προστατεύετε κανένα. Τουναντίον προκαλείτε χιλιάδες κόσμο και των δύο ομάδων, που την περσινή περίοδο κάθισαν ΜΑΖΙ στην ίδια  κερκίδα και συζητούσαν φιλικά.

Υ.Γ.2 Όταν χάνουμε κάποιον στην άσφαλτο, από “ανθρώπινο” παράγοντα, δηλαδή όταν σταθμεύει κάποιος στο πεζοδρόμιο, το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την δουλειά σας και να τιμωρήσετε τους ασυνείδητους οδηγούς. Κάντε αυτά που πρέπει και μετά να ασχοληθούμε με την κοινωνία και το ποδόσφαιρο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.