Μετά το 0-11 επί του Τριπτόλεμου η βδομάδα που διανύουμε πέρασε ήσυχα. Η πρόκριση κρίθηκε ουσιαστικά από τα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου αγώνα κόντρα στην ομάδα της Ευρύχου και το υπόλοιπο που απομένει έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, στον επόμενο γύρο τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα. Η Άμυνα νίκησε με 2-0 τον Άρη και πέραν συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί απέναντι μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, αν γίνει η έκπληξη και προκριθεί ο Άρης και πάλι θα έχουμε αρκετά δυσκολότερο έργο σε σύγκριση με αυτό κόντρα στον Τριπτόλεμο. Δύο δυνατά ματς κόντρα στην Άμυνα ή στον Άρη αποτελούν σημνατικά τεστ για εμάς, όντας μια ανάσα πριν το πρωτάθλημα πρωταθλητριών. Η ομάδα της Λινού και της Φλάσου θεωρούμε πως έχει το επίπεδο για να σταθεί με αξιώσεις στα παιχνίδια του πρωταθλήματος της ένταξης (όπου θα πάρει μέρος αφού έχει τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα), συνεπώς απέναντι της μπορούμε να μετρίσουμε δυνάμεις.

Επομένως η ηρεμία που πρόσφερε η μεγάλη σε έκταση νίκη της ομάδας μας το περασμένο Σάββατο ίσως να έχει εν τέλει και τα καλά της, μιας και επέτρεψε σε όλους να πάρουν μερικές ανάσες.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.