Α ημίχρονο: Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η ομάδα μας είχε την πρώτη καλή φάση με την κεφαλιά του Αλαμπρίτη εκτός ισορροπίας να περνά έξω στο 9′. Μετά το δεκάλεπτο ο Ακρίτας πατούσε καλύτερα και είχε διπλή ευκαιρία στο 15′ από φάουλ και την δύσκολη απόκρουση του Στρέζου στην επαναφορά ο αντίπαλος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια. Στο 20′ ο Μόδεστος Σωτηρίου εκμεταλεύτηκε τη λάθος πάσα του αμυντικού και με ωραία ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή και με αριστερό δυνατό βολέ έκανε το 1-0.  Το γκολ άλλαξε την εικόνα του αγώνα και οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την κατοχή. Στο 26′ ο Στρέζος απέκρουσε ένα πλασέ από πλάγια θέση. Στη συνέχεια η ομάδα μας δημιουργούσε τις προϋποθέσεις όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Στο 38′ ο Αλαμπρίτης δεν τελείωσε τη φάση όπως θα ήθελε ενώ στο 40′ το σουτ του Φοινίρη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Τελευταία φάση του ημιχρόνου το σουτ του Φιάκα από καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ.

Β ημίχρονο: Με μεγάλη ευκαιρία για τον Ακρίτα ξεκίνησε του δεύτερο μέρος με τον Σωτηρίου να κόβει την μπάλα πριν τη γραμμή. Γρήγορος ρυθμός με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Στο 54′ ο Αλαμπρίτης ελευθερώθηκε ωραία το σουτ του όμως ήταν άστοχο. Στο 57′ ο Σίων πρόλαβε τελευταία στιγμη τον αντίπαλο ενώ από το κόρνερ ο Στρέζος απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του αντιπάλου. Στο 67΄ το σουτ του Αρτεμίου αποκρόυστηκε από τον τερματοφύλακα ενώ την ίδια κατάληξη είχε η εντυπωσιακή προσπάθεια του ιδίου στο 72′. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα και ανανέωναν συνεχώς επιθέσεις αφού αδυνατούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Η ευκαιρία για τον Ακρίτα ήρθε στο 85′ μετά από κόρνερ και την άστοχη έξοδο του Στρέζου ο αντίπαλος ξεχασμένος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας κατάφερε να βγει μπροστά και σε δύο περιπτώσεις με Φιάκα και μια με Παττίχη μπορούσε και για δεύτερο γκολ.

Τελικό σχόλιο: Ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν θα θυμόμαστε για την εμφάνιση της ομάδας μας. Παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έδειξε αρκετή ποιότητα τουλάχιστον σε ατόμικό επίπεδο. Βαθμολογικά η ομάδα μας εδραιωθεί για τα καλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Επιπλέον θεωρούμε ότι έχει επιτευχθεί ο πρώτος στόχος της χρονιάς αυτό της οκτάδας αφού η διαφορά των εννέα βαθμών δεν ανατρέπεται στους εναπομείναντες πέντε αγώνες για το τέλος της Ά φάσης.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.