Α ημίχρονο: Πολύ καλό ξεκίνημα για την ομάδα μας που έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι θα είναι κυρίαρχη. Στο 7′ ο Μπούτνικ βρήκε το Αλαμπρίτη που από κοντά ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε δύσκολη εξ’ επαφής απόκρουση. Στο 12′ οι ίδιοι πρωταγωνιστές με τον Μπούτνικ από το ύψος της περιοχής να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 17′ από γύρισμα του Αλαμπρίτη το πλασέ του Παττίχη ήταν αδύναμο ενώ στο 21′ οι ποδοσφαιριστές μας άλλαξαν γρήγορα την μπάλα με το σουτ του Μπούτνικ να καταλήγει άουτ. Στο 24′ από κόρνερ του Φιάκα ο Αλαμπρίτης με τακουνάκι βρήκε τον Φαμπίνιο που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Συνέχισε να κρατά μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο 35′ ο Αρτεμίου με ατομική προσπάθεια έπιασε το σουτ που κόντραρε και πέρασε έξω ενώ αμέσως μετά η κεφαλιά του Αλαμπρίτη βρήκε το δοκάρι. Τελευταία φάση του ημιχρόνου η κεφαλιά του Αλαμπρίτη που βρήκε σε αμυνόμενο στο 45′.

Β ημίχρονο: Με ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το σουτ του Αρτεμίου που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 54′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σιών Ιωάννου να κόβει προ της γραμμής. Στο 57′ ο Φαμπίνιο από ευνοϊκή θέση καλή ευκαιρία αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυνόμενο. Απο το κόρνερ ο Φιάκας πήρε την μπάλα και έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Σιών Ιωάννου που με κεφαλιά έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο. Στο 59′ ο Παττίχης γύρισε στον Αλαμπρίτη το πλασέ του οποίου από το ύψος του πέναλτι κόπηκε απο τον τερματοφύλακα. Στο 60′ μετά απο ωραίες εναλλαγές η μπαλα κατέληξε στον Φαμπίνιο που με φαλτσαριστο σουτ εστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 3-0. Μετά το τρίτο γκολ η ομάδα μας έριξε ρυθμούς. Κάποιες καλές φάσεις το σουτ του Αρτεμίου στο 68′ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας ενώ στο 71′ ο επιθετικός των φιλοξενουμένων πήγε να κρεμάσει τον Στρέζο το πλασέ του όμως πέρασε λίγο έξω.

Τελικό σχόλιο: Σοβαρή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μας που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Αρκετές φάσεις και καλό ποδόσφαιρο κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο που κατέκλυσε σήμερα το ‘One Light Stadium’. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού έκανε το καθήκον της, επέστρεψε στην πρώτη θέση και άνοιξε την διαφορά από την τέταρτη θέση στους τέσσερις βαθμούς.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.