Τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕ Κανναβιών, η ομάδα μας πήρε ακόμα μια άνετη νίκη με 0-4 στο γήπεδο του Ακακίου.

Μετά τα “καπρίτσια” της αστυνομίας η ομάδα αναγκάστηκε να δώσει τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο του Ακακίου, που βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Αγριόχορτα να ξεπετάγονται από τις γωνιές, λακκούβες στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι και στραβές άσπρες γραμμές ήταν τα προβλήματα του αντιμετώπισαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο του Ελληνικού. Η ομάδα μας ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει άλλο ενα εμπόδιο και να ρίξει στο σακί ακόμα τρεις πόντους, φτάνοντας τους 30 και την 10η συνεχόμενη νίκη.

Τα τέσσερα τέρματα για την ομάδα μας σκόραραν οι: Μ. Αγγέλοφ – 43′, Γ. Μαυροφτής – 50′, Μ. Νεάρχου – 62′, Δ. Τζιωνης – 70′. Η ομάδα μας ως συνήθως κυριάρχησε πλήρως του αντιπάλου της, δεν απειλήθηκε καθόλου και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το τρίποντο.

Στο Α’ μέρος μπήκαμε κάπως μουδιασμένα, ενώ ο αντίπαλος έδειξε διάθεση να παίξει σκληρά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο μετά το πρώτο γκολ στο 43′ άλλαξαν όλα. Στο δεύτερο μισό η ομάδα μας μπήκε με πάρα πολύ φόρα, έφτιαξε φάσεις, έχασε ευκαιρίες και μέσα σε ένα εικοσάλεπτο διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Έκτοτε, με τον αντίπαλο ανήμπορο να αντιδράσει, ο ρυθμός έπεσε μέχρι να οδηγηθούμε στο τελευταίο σφύριγμα, με τις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης να μην χαρίζουν ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.