Τρία προστίματα δέχθηκε η Ομόνοια στην πρώτη αγωνιστική.

Παράλογο όπως πάντα είναι το “μεταφορά” και “πυροδότηση”. Λες και μπορείς να ανάψεις πυρσούς στο γήπεδο χωρίς να τους μεταφέρεις πρώτα. Σημαντικό να αποφευχθεί είναι το πρόστιμο για την κατανάλωση μπυρών στις συσκευασίες τους. Κρίμα και άδικο να χάνονται λεφτά σε τέτοια προστίματα ενώ μπορούν πολύ εύκολα και έξυπνα να αποφευχθούν!

Προκλητικό ότι πέρασε στο ντούκου το θέμα Αλκής και Δαμιανού από την ΚΟΠ. 

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:  
(α) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες) από οπαδούς της ομάδας στις κερκίδες κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας 2022-2023 και του άρθρου 4 (γ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.                   
 (δ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί) στην κερκίδα (πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του Β ημιχρόνου) κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  περιόδου 2022-2023 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μάϊου – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/11.09.2022 (1η Αγωνιστική).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.