Α ημίχρονο: Με καλή διάθεση μπήκαν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες δύο καλές φάσεις ήρθαν με το σουτ του Φροξυλιά στο 5′ που απεκρουσε εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο 8′ το σουτ του Ματθαίου περασε πάνω από τα δοκάρια. Μεγάλη ευκαιρία για την Αραδίππου στο 10′ όμως ο Παπαστυλιανού απέκρουσε με τα πόδια. Μετά το δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κρατούσαν περισσότερο μπάλα με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό χωρίς μεγάλες φάσες. Το δυνατό σουτ του Αρτεμίου στο 23′ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 37′ μετά από διαγώνια πάσα του η μπάλα κατέληξε στον αντίπαλο επιθετικό που από κοντά έκανε το 0-1. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα έχασε την συγκέντρωση της και λίγο ελειψε στο 42 να γίνει το 0-2 όμως ο Φιλίππου έκοψε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Β ημίχρονο: Με τα χειρότερα δεδομένα ξεκίνησε το Β’ ημίχρονο αφού στην πρώτη φάση η Αραδίππου πέτυχε και 2ο γκολ από εκτέλεση κόρνερ. Στο ημίχρονο ο Απόστολος Μακρίδης έκανε τρεις αλλαγές και η ομάδα προσπάθησε με 2 επιθετικούς να πιέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο γρήγορος ρυθμός συνέχισε μέχρι το 65′ με τους φιλοξενούμενους να κρατούν με ευκολία το υπέρ τους σκορ. Πέρα από δύο χλυαρά πλασέ του Αντωνίου οι ποδοσφαιριστές μας δεν απείλησαν ουσιαστικά. Υπήρχαν δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ενώ όσες φορές οι ακραίοι ανέβαιναν δεν υπήρχαν επιλογές. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε εντελώς με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται συνεχώς στο έδαφος και το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Τελικό σχόλιο: Σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος μέχρι το γκολ του δεν ήταν καλύτερος οι ποδοσφαιριστές μας δεν έβγαλαν καμιά αντίδραση. Χωρίς καθαρό μυαλό έτρεχαν άσκοπα και δέν απείλησαν ουσιαστικά. Δεν βγήκαν οι αλλαγές ενώ το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε χωρίς καθαρό εξάρι ευκόλυνε το έργο του αντίπαλου. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το σημερινό αποτέλεσμα όσον αφορά κυρίως τη νοοτροπία που πρέπει να δείχνει ομάδα όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Σε όσα παιχνίδια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε αυτή την πορεία στη Β’ κατηγορία δεν καταφέραμε σε κανένα να κάνουμε ανατροπή και μόνο σε ένα να αποφύγουμε την ήττα.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.