Πρώτο επίσημο ντέρμπι για την ομάδα μας την Κυριακή. Αντίπαλος, η Άμυνα Λινού Φλάσου. Το όνομα του σωματείου προήλθε από τα δύο χωρία της περιοχής που είναι σχεδόν μικτά.Η Άμυνα Λινού Φλάσου δημιουργήθηκε το 1937 από τον δάσκαλο Σωκράτη Γεωργιάδη που πρόκειται για προσωπικότητα που έμεινε στην ιστορία των χωριών και του σωματείου, αφού πρόκειται για τον πρώτο πρόεδρο του σωματείου. Το πρώτο όνομα της ομάδας ήταν ΘΟΙ Αγάπης. Το 1969 το σωματείο μετονομάστηκε σε Άμυνα Λινού Φλάσου, όνομα που διατηρεί μέχρι σήμερα.  Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλά τρόπαια. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε πρόκειται για αρκετά καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή για να αποφύγουμε τα απρόβλεπτα. Χρώματα τους, το κίτρινο και το μαύρο.

 

Η ομάδα μοιράζεται την πρώτη θέση με την ομάδα μας. Κατά την περσινή περίοδο, η Άμυνα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Κυπελούχο ΑΕΚ Κοράκου με συνολικό σκορ 5-2. Στο πρωτάθλημα κατέκτησε την τρίτη θέση με 25 βαθμούς, 7Ν-4Ι-3Η, 31 τέρματα υπέρ και 23 κατά.

Μεγάλο όνομα για την ομάδα, ο τερματοφύλακας της , Ζήνωνας Παπαφιλίππου, όπου αγωνίστηκε στην ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ , ΕΝΑΔ ΠΟΛΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ και ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ.

 

Η Κυριακή ελπίζουμε να βρει την ομάδα μας μόνη της στην κορυφή.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.