Δύσκολη η απόφαση του Κουζάρη στο χθεσινό παιχνίδι

Ο μέσος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάριος Κουζάρης, είχε μια δύσκολη απόφαση να πάρει στο χθεσινό παιχνίδι.
Μια απόφαση, που έπρεπε να πάρει σε κλάσματα δευτερολέπτου και την συγκεκριμένη φάση, δεν γνώριζε κανένας αν ήταν σωστή ή λανθασμένη. 

Στην φάση όπου δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, ο επιτεθούμενος ήταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα. Ο λόγος και όποια λάθη έγιναν και βρέθηκε εκεί, είναι θέμα του προπονητή και του τεχνικού team να τα αναλύσουν. Εμείς θα σταθούμε στην απόφαση του Μάριου.

Η μία επιλογή ήταν να αφήσει τον επιτεθούμενο να πάει προς το τέρμα αφού δεν μπορεί να τον προλάβει ο ίδιος και όλα να εξαρτώνται από τον ίδιο αν θα σκοράρει και τον Δημοσθένους. Οι πιθανότητες φαινομενικά εναντίον του τερματοφύλακα σε ένα τέτοιο τετ α τετ.

Η άλλη επιλογή ήταν αυτή που έπραξε και είχε να επιλέξει μεταξύ πέναλτι και φάουλ. Εννοείται έδωσε φάουλ και δέχθηκε την δικαίως την κόκκινη κάρτα. Μια κάρτα που είτε θα τον έκανε “ήρωα” στο χθεσινό παιχνίδι γιατί έσωσε το goal, είτε γιατί θα δεχόταν τέρμα η ομάδα μας με 10 παίκτες αργότερα και θα ήταν αυτός που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες και δεχθήκαμε τέρμα. 

Η επιλογή του τον δικαίωσε, τέρμα δεν δεχτήκαμε, η ομάδα στάθηκε πολύ καλα παρά την απώλεια του ανεβασμένου Μάριου. Η κόκκινη δεν επηρεάζει τον αγώνα με τον Ερμή καθώς είχαν δηλωθεί ήδη οι αποστολές αλλά θα χάσει το εκτός έδρας με την Ολυμπιά και τον εντός έδρας με τον Οθέλλο. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.