Α ημίχρονο: Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους μετά από σουτ και κόντρα πάνω σε αμυντικό ο Λοΐζου έδιωξε δύσκολα. Στο 10΄ ο Πιτταράς ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα  ο διαιτητής έδωσε φάουλ ενώ από την τηλεόραση φαίνεται να πατά γραμμή. Στο δίλεπτο 21-23 η ομάδα μας είχε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες με τον Απόλλωνα Βασιλείου. Και οι δύο απο εκτελέσεις φάουλ του Αρτεμίου. Η πρώτη κεφαλιά πέρασε δίπλα απο το δοκάρι ενώ η δεύτερη αποκρούστηκε απο τον τερματοφύλακα. Ακολούθησε ένα διάστημα που οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μπάλα χωρίς κάτι το αξιόλογο.

Β ημίχρονο: Δύσκολο να βρούμε κάτι που να είναι άξιο αναφοράς το 2ο ημίχρονο. Κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, τα πολλά λάθη και σε κανένα σημείο καμία απο τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβληθεί. Χωρίς καθαρό μυαλό οι ποδοσφαιριστές μας δεν απείλησαν και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην λευκή ισοπαλία.

Τελικό σχόλιο: Ένας αγώνας που θα ξεχαστεί γρήγορα όσον αφορά το αγωνιστικό αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε πίσω από τον καλό της εαυτό. Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν αξιοποίησε την δυναμική του κόσμου. Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια το καλύτερο είναι να μην χάσεις και η ισοπαλία αυτή μας κρατά μακριά απο περιπέτειες. Επιπλέον βρισκόμαστε σε ένα γκρούπ ομάδων που διεκδικούν μια θέση στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας που είναι σημαντική για το γόητρο και την δυναμική που θα δώσει για την επόμενη χρονιά. Κλείνοντας το μεγάλο κέρδος της σημερινής μέρας ήταν σίγουρα η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου μας τόσο σε αριθμό όσο και σε παλμό που μετά απο 2 μήνες επέστρεψε σε εντός έδρας αγώνα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.