Ως πρωτθλητές πλέον βλεπουμε το μελλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά, ωστόσο θα πρέπει γρήγορα να καταλάβουμε πως ο δρόμος ειναι μακρύς ακομα μπροστά μας.

Η ομάδα μας εδωσε μεχρι τώρα 11 επίσημους αγώνες εντος της Πανσόλειου Ομοσπονδιας και της απομένουν ακομα 8 – οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ακομα πέντε αγωνες κυπέλλου (αν φτάσουμε φυσικά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης). Ακολουθεί το πρωτάθλημα πρωταθλητριών που αν δεν μας χαμογελάσει η κληρωτίδα και ταυτόχρονα φτασουμε μεχρι τον τελικό θα δωσουμε ακόμα τεσσερις αγώνες. Και τέλος ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς, αυτά της ένταξης, που κατα πάσα πιθανότητα θα χρειαστούμε επίσης τεσσερις αγώνες για να καταφερουμε να εξασφαλίσουμε μια θέση στην επίλεκτη κατηγορια της ΣΤΟΚ (φυσικα ακόμη δεν εχει ανακοινωθεί το φορμάτ του φετινού πρωταθλήματος ένταξης, αν και εικάζουμε πως δεν θα διαφέρει και πάρα πολύ απο το περσινό).

Αν προσθέσουμε όλους τους πιο πάνω αγωνες, η σούμα είναι 16 ακόμη ματς. Οι ποδοσφαιριστές μας μεχρι τώρα τα πάνε άψογα και πιστεύουμε στις δυνατότητες τους. Οι δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγωνα με την Άμυνα έδειξαν πως δεν πατούν στα σύννεφα και ξέρουν πως η συνέχεια είναι ακόμα δυσκολότερη. Από την δικη μας πλευρά αυτο που πρεπει να κάνουμε είναι να τους στηρίξουμε με την παρουσία μας και την φωνή μας στους δύσκολους μηνες που έπονται.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.