Όποιος διανοηθεί να σκύψει το κεφάλι – όποιος και αν είναι: ποδοσφαιριστής, μέλος του τεχνικού τιμ ή του διοικητικού συμβουλίου, μέλος ή οπαδός – το μόνο που του αξίζει είναι ένα γερό χαστούκι στο μάγουλο. Αυτός δε, που θα συνεχίσει να μεμψιμοιρεί και να αναπαράγει την απογοήτευση, του πρέπουν δύο γερά χαστούκια!

Είμαστε τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που το 1948 μόλις τους έφεραν μπροστά τους το χαρτί ενστικτωδώς τους έφτυσαν στα μούτρα!  Είμαστε εμείς που δεν καταδεχτήκαμε να χαριεντιζόμαστε με τα λεφτά του Αμερικάνου και πήραμε την μεγάλη απόφαση να τραβήξουμε για τα δύσκολα του αγροτικού. Δεν μπορούμε να απογοητευτούμε, δεν δικαιούμαστε, δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας, το 1948, το ένδοξο τριφύλλι στο στήθος!  Για αυτό κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και συνέλθετε, δεν χάθηκε τίποτα. Ο μεγάλος στόχος είναι εκεί, μπροστά μας, δεν χάθηκε τίποτα και δεν πρέπει να χάσουμε το θάρρος μας.

Οι λεβέντες του Μιχάλη Σεργίου δεν μας χρωστάνε τίποτα σ’ εμάς, όλοι μας όμως χρωστάμε την άνοδο στην τεράστια ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Πεισμώστε περισσότερο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.