Δημοσίευμα της ιστοσελίδας protathlima.com, συνδέει τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Γιώργο Λοΐζου, με την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστή έχει “κλείσει” και αύριο θα αναχωρήσει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα:

“Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, είχαμε σημειώσει ότι ο Απόλλωνας αναζητούσε ένα Κύπριο τερματοφύλακα, έτσι ώστε να μην χάσουν θέση στους 17 ξένους/κοινοτικούς της Ευρώπης. (Δείτε εδώ)

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, PROTATHLIMA.COM, αυτός είναι Γιώργος Λοϊζου, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από την ένταξη του στους «κυανόλευκους».

Μάλιστα, ο 30χρονος τερματοφύλακας, θα πάρει αύριο το αεροπλάνο για Αυστρία, κάτι που δείχνει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Λοΐζου την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Ομόνοια 29Μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και το 2009 (σε ηλικία 17 χρονών) πήγε στην Ομόνοια, όπου υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Ακολούθως, έπαιξε σε Δόξα, Εθνικό Άχνας, και Άρη.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.