Α’ ημίχρονο: Με διάθεση να κάνει παιχνίδι μπήκε στο γήπεδο η ομάδα μας. Η ΜΕΑΠ επέλεξε να πιέσει ψηλά με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές μας να μην έχουν απάντηση στο πρέσσινγκ των αντιπάλων. Χωρίς αξιόλογες φάσεις το πρώτο εικοσάλεπτο. Δύο καλές φάσεις ήρθαν για την ΟΜΟΝΟΙΑ μεταξύ 25′-30′ με τον Σάκη Κύπρου να μην τις τελειώνει όπως θα ήθελε. Ακολούθησε ένα διάστημα στο οποίο οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί οι προΰποθέσεις όμως που δημιούργησαν δεν κατέληξαν σε κάποια ευκαιρία. Στο 43′ από εκτέλεση φάουλ η κεφαλια του Αδάμου Ανδρέου πέρασε λίγο έξω ενώ στις καθυστερήσεις η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στην ομάδα μας όταν το σουτ του Φροξυλιά σταμάτησε σε αντίπαλο προ της εστίας.

Β ημίχρονο: Αποφασισμένοι μπήκαν οι ποδοσφαιριστές μας στην επανάληψη και έδωσαν ένα φρενήρη ρυθμό. Πρώτα το φαουλ του Φροξυλιά αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα ενω ίδια η κατάληξη στην κοντινή κεφαλια του Αντωνίου. Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και στο 57′ ο Δημητρης Φροξυλιάς με ωραία κάθετη βρήκε τον Κύπρου που με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς μας που γεμισαν ασφυκτικά το γήπεδο του Οθέλλου. Στα επόμενα λεπτά η τακτική της ομάδας ήταν να παγώσει το ρυθμό και το πέτυχε αφού κρατούσε με ευκολία το μηδέν ενώ υπήρχαν προϋποθέσεις για 2ο γκολ. Μετά το 80′ η ΜΕΑΠ κέρδισε μέτρα. Στο 88′ το έξυπνο πλασέ του Ανδρέου πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ η κεφαλια του αντίπαλου στο 92′ πέρασε πάνω από την εστία του Παπαστυλιανού.
Τελικό σχόλιο: Πολύ σημαντικό διπλό απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Ήμασταν σίγουροι στο ημίχρονο ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα βρουν τις ευκαιρίες για γκολ. Στα θετικά ότι μετά το γκολ δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Σημαντικό το βάθος που έχει η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ αφού όλοι ανεξαιρέτως βοηθούν τα μέγιστα. Εντελώς διαφορετική η φετινή χρονιά. Ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, κόσμος που ξέρει τι θέλει και για 90 λεπτά στηρίζει ασταμάτητα την ομάδα. Φαίνονται όλοι αποφασισμένοι στο πράσινο οικοδόμημα για υλοποίηση των στόχων. Η διακοπή μας βρίσκει στο δύο στα δύο που ήταν και το ζητούμενο και περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα σε δύο εβδομάδες.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.