Από την πρώτη στιγμή που πήραμε την απόφαση για τον δύσκολο δρόμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού ξέραμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ιδιαίτερα στο αγωνιστικό κομμάτι.
Το αγροτικό πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Όλη η χρονιά και όλη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών κρίνεται σε μονά παιχνίδια που κανείς δεν μπορεί να ξέρει το αποτέλεσμα τους.

Για αυτόν τον λόγο είδαμε διαχρονικά ομάδες που είχαν τη δική τους ιστορία ακόμα και στην πρώτη κατηγορία να προσπαθούν με κάθε τίμημα να αποφύγουν το αγροτικό και να χάνουν μεγάλο μέρος της ταυτότητάς τους επιλέγοντας να ενοποιηθούν με άλλες ομάδες που βρίσκονταν σε υψηλότερες κατηγορίες.

Προφανώς για μας αυτό δεν ήταν καν επιλογή δεν ήταν καν σκέψη. Εμείς μάθαμε διαφορετικά. Εμείς αρνηθήκαμε να είμαστε υποταγμένοι σε ένα και μόνο επενδυτή που από τα καπρίτσια του θα εξαρτώταν η ομάδα μας, ο τρόπος ζωής μας δηλαδή. Για αυτό επιλέξαμε να πάρουμε τον δικό μας δρόμο και είναι δύσκολος

Ότι πετύχαμε μέχρι τώρα είναι δικό μας αδέρφια. Και αυτό είναι η πιο μεγάλη μας κατάκτηση. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι δικό μας δεν χρειάζεται να ευχαριστήσουμε κανένα επενδυτή και ούτε να τον παρακαλούμε για μεγαλύτερη επένδυση.
Το αγροτικό πρωτάθλημα λοιπόν και η άνοδος στην 4η κατηγορία έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Ιδιαιτερότητας όμως που γουστάρουμε να τις περάσουμε και να τις ξεπεράσουμε.
Και αυτό θα κάνουμε. Στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να πάρουμε το μεγάλο στόχο της ανόδου, όλοι όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας είμαστε σίγουροι πως θα δώσουν τα πάντα για να τον πετύχουν. Και όταν τα καταφέρουμε αυτή νίκη θα είναι ίσως η πιο γλυκιά της ζωής μας μέχρι την επόμενη, θα είναι η δική μας νίκη.
Να θυμάστε λοιπόν αδέρφια ότι καταφέραμε μέχρι τώρα και ότι καταφέρουμε στο μέλλον θα είναι δικό μας και θα μας ανήκει. Τα δύσκολα φτιάχτηκαν για αυτούς που κοιτάνε με περηφάνια μπροστά. Για αυτούς που δεν δέχονται τις εύκολες λύσεις για να πάρουν ένα τρόπαιο. Τα δύσκολα είναι για μας!

Για αυτό λοιπόν είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι μαγκιά μας!!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.