Α ημίχρονο: Επιθετικός μονόλογος από τους ποδοσφαιριστές μας στο πρώτο ημίωρο. Καλή κυκλοφορία και πολλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 4′ το πλασέ του Απόλλωνα Βασιλείου σταμάτησε στο δοκάρι ενώ το σουτ του ίδιου κατέληξε δίπλα από το δοκάρι στο 10′. Στο 14′ η κεφαλιά του Λεωνίδα Κονομή πέρασε λίγο έξω και στο 16′ το σουτ του Σάκη Κύπρου αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 19′ οι ποδοσφαιριστές μας έκρυψαν την μπάλα αλλά το κοντινό πλασέ του Φροξυλιά απέκρουσε με τα πόδια ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 30′ και πάλι ο τερματοφύλακας του Ερμή σταμάτησε δύσκολα το σουτ του Βασιλείου. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα μας να έχει κυκλοφορία χωρίς να δημιουργεί κάποια μεγάλη απειλή.

Β ημίχρονο: Στην πρώτη αξιόλογη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Κύπρου με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Σπύρου στο 49′. Στο 52′ το συρτό σουτ του σκόρερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ στο 58′ η κεφαλιά του ιδίου πέρασε εκτός. Οι ποδοσφαιριστές μας έλεξαν τον ρυθμό του αγώνα και στο 74′ το σουτ του Αντωνίου κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίκτυα για το 2-0 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Τελικό σχόλιο: Σοβαρή καθόλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κινδύνευσε καθόλου και δημιούργησε αρκετές φάσεις. Ο Ερμής χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς και έπαιξε άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού ανέβηκε στην 8η θέση με 36 βαθμούς και χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει στη θέση αυτή.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.