Η ΟΜΟΝΟΙΑ χάρις στο τρελό σερί της έχει την δυνατότητα με νίκη στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΜΥΝΑ να σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Σήμερα θα θέλαμε να ξέραμε και να ενημερώναμε τον Πράσινο Λαό για τον χώρο και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η, κατά πάσα πιθανότητα, ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΜΥΝΑ, δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν μας το επιτρέπουν. Το γήπεδο του ΘΟΙ δεν είναι σίγουρο αν είναι διαθέσιμο για το ερχόμενο σαββατουκύριακο μιας και η επανασπορά “δεν πέτυχε” και η κατάσταση του δεν είναι η καλύτερη. Το γήπεδο του ΑΟΛ από την άλλη λόγω της χωρητικότητας του ενδέχεται να μην χωρέσει τον Πράσινο Λαό. Πάντα σαν επιλογή είναι το στάδιο του Παλιομετόχου, που μας φιλοξένησε κατά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Όπου και αν δώσουμε την μεγάλη αυτή μάχη ένα είναι σίγουρο, όλοι οφείλουμε να είμαστε εκεί για να σπρώξουμε την ομάδα μας στο τρίποντο και στην στέψη ως πρωταθλητές. Επιφυλασσόμαστε εντός της ημέρας να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες του επόμενου μας αγώνα (γήπεδο, ώρα και μέρα)

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.