Όπως γράφει η ιστοσελίδα goal.philenews.com, ο προπονητής της Αλκής, Δάνος Δαμιανού, απέστειλε επιστολή μέσω δικηγορικού γραφείου, αναφορικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα:

“Μέσω επιστολής από δικηγορικό γραφείο απαντά ο προπονητής της Αλκής, Δαμιανός Δαμιανού για το σάλο που προκάλεσε βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον παρουσιάζει να κάνει θέατρο στο παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Το δικηγορικό γραφείο «Ορφανίδης Χριστοφίδης και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε.» το οποίο εκπροσωπεί τον κ. Δαμιανού, σημειώνει ότι ο πελάτης τους δέχθηκε επίθεση, απειλές και προπηλακισμό από οπαδούς και εκπροσώπους της αντίπαλης ομάδας και τόσο εντός γηπέδου όσο και καθ’ οδόν για τη φυσούνα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Σημειώνει πως το συγκεκριμένο βίντεο διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κακίζει επίσης την κίνηση οργανωμένων συνόλων (σ.σ. φωτογραφίζει τον σύνδεσμο προπονητών) για δηλώσεις που τάχατες, όπως αναφέρει εκπροσωπούν τον πελάτη τους. Τονίζεται, τέλος, ότι ο κ. Δαμιανού επιφυλάσσει τα νόμιμα δικαιώματα του για όσους δυσφημιστικά, συκοφαντικά παράγουν και αναπαράγουν αναληθή και ψευδή γεγονότα.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.