Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που πάρθηκε η ιστορική απόφαση για την ίδρυση του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948. Δύο χρόνια από την ημέρα που το σωματείο μας πήρε σάρκα και οστά.

Την ώρα που το διορισμένο συμβούλιο του Λώρη Κυριάκου και οι λοιποί παρατρεχάμενοι τους επικύρωναν, με μια παράνομη διαδικασία και πίσω από κλειστές πόρτες το ξεπούλημα του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΟΛ στον Παπασταύρου, η Θύρα 9 και ο Πράσινος Λαός παρέδιδαν μαθήματα δημοκρατίας πραγματοποιώντας ανοικτή συγκέντρωση στον Κεντρικό μας Σύνδεσμο για να αποφασίσει ο Λαός το τι μέλλει γενέσθαι.

Μια συγκέντρωση στην οποία είχαν δικαίωμα να μιλήσουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, είτε ήταν μέλη της Θύρας 9 είτε όχι, μια συγκέντρωση στην οποία ακούστηκαν όλες οι απόψεις και έγιναν τεράστιες συζητήσεις, μια συγκέντρωση στην οποία η γραμματεία της Θύρας 9 τοποθετήθηκε τελευταία για να μην επηρεάσει τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Τελικά τα μέλη της Θύρας 9, μέσω ψηφοφορίας, αποφάσισαν τη δημιουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948, του σωματείου που έγινε από το Λαό για το Λαό και που πρεσβεύει τα ιδανικά και τις αξίες των παππούδων μας, τα ιδανικά και τις αξίες του 1948.

Δύο χρόνια μετά, το σωματείο μας δε θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Νταμπλ και άνοδος με κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ένταξης πέρσι, άνοδος στην Γ’ Κατηγορία φέτος που θα συνοδευόταν και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εάν δεν υπήρχε η διακοπή, 1150 εγγεγραμμένα μέλη, ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο και τόσα άλλα.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ιστορική εκείνη συνέλευση στον Κεντρικό της Θύρας 9, το OlaOmonoia διοργανώνει επετειακή εκπομπή στην οποία θα παραστούν καλεσμένοι που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με το σωματείο μας. Η εκπομπή θα γίνει σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του OlaOmonoia στο Youtube, καθώς και από τη σελίδα του OlaOmonoia στο Facebook.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια βραδιά όλο ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.