Έργα αναβάθμισης πρόκειται να γίνουν στο Γήπεδο “Δημήτρης Χάματσος” στο Δάλι, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα μας. Σκοπός των συγκεκριμένων έργων είναι να μπορούμε να παίζουμε όλα μας τα παιχνίδια (τηλεοπτικά και νυχτερινά) εκεί, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζουμε συνέχεια γήπεδο.

Μέσα στον Νοέμβριο θα δώσουμε τρία παιχνίδια. Στις 5 Νοεμβρίου η ώρα 14:30 θα παίξουμε εκτός έδρας (Δημοτικό Στάδιο Πέγειας) με την Πέγεια 2014 για την 8η αγωνιστική. Την 9η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε εντός έδρας τον Εθνικό Άχνας σε παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η ώρα 17:00 στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” και θα είναι τηλεοπτικό. Το σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου υπάρχει διακοπή. Για τη 10η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Ερμή στο ΑΕΚ Αρένα (λόγω επανασποράς στο Δημοτικό Γήπεδο Αραδίππου) σε ματς που είναι ορισμένο για Κυριακή 27/11 στις 14:30 (με κάθε επιφύλαξη, καθώς μπορεί να αλλάξει). Οπόταν, έτσι κι αλλιως δε θα παίζαμε στο Δάλι τον επόμενο μήνα, άρα δεν επηρεάζεται το πρόγραμμα της ομάδας.

Επίσης, ο Χαλκάνωρας έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια μέσα στο Νοέμβρη για τη Γ’ Κατηγορία, όμως θα παιχτούν σε άλλο γήπεδο, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά σε περιόδους επανασποράς.

Το Σωματείο μας θα εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο διάστημα, έτσι ώστε να κάνει κάποια έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν το γήπεδο και θα μας επιτρέψουν να το χρησιμοποιούμε για τηλεοπτικές και νυχτερινές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, θα εγκατασταθούν καλύτεροι προβολείς για να είναι επαρκής ο φωτισμός για τους βραδινούς αγώνες. Επίσης, θα κατασκευαστεί κουβούκλιο το οποίο θα χρησιμοποιείται σαν δημοσιογραφικά θεωρεία.

Θυμίζουμε πως έχει ήδη εγκατασταθεί άλλη μια κερκίδα στο γήπεδο για να αυξηθεί η χωρητικότητα του, ενώ έγιναν και έργα βελτίωσης στο κυγκλίδωμα που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο με την εξέδρα.

Το μεγάλο στοίχημα είναι η επανασπορά, καθώς από το εάν θα πετύχει ή όχι εξαρτάται και η διαθεσιμότητα του γηπέδου.

Αν όλα πάνε καλά, το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αχυρώνα – Ονήσιλο στις 4 Δεκεμβρίου για την 11η αγωνιστική, θα παιχτεί στο… αναβαθμισμένο “Δημήτρης Χάματσος”!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.