Καλεσμένος στην εκπομπή της Digital TV, “Στην Κερκίδα” ήταν σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Δημήτρης Φροξυλιάς που μίλησε για τους στόχους της ομάδας, την προετοιμασία και την πρεμιερα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το πρωτάθλημα: “Το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, δουλέψαμε πολύ σκληρά .. ελπίζω να ξεκινήσουμε με το δεξί”.

Σχετικά με τον προγραμματισμό: “Αλλάξαμε αρκετά πρόσωπα φέτος, όσον αφορά την ομοιογένεια, όσο πιο πολύ δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους τόσο το καλύτερο”.

Στόχος της ομάδας: “Πρωταρχικός στόχος της ομάδας … να μπούμε στο πρώτο γκρουπ .. από ‘κει και πέρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Η φιλοσοφία του προπονητή: “Έφερε νέα φιλοσοφία … ξέρουμε τι θέλουμε στο γήπεδο .. ξέρει ο προπονητής τους παίχτες”.

Για την άνοδο άλλων ομάδων: “Κάθε χρόνο ακούγεται για διάφορες ομάδες ότι πάνε για άνοδο … αλλά στο τέλος δεν καταφέρνουν κάτι καλό .. εμείς ξέρουμε τι θέλουμε … θα είναι ανταγωνιστικό”.

Ο προσωπικός στόχος για τη φετινή σεζόν: “Προσωπικός φετινός στόχος είναι τα διπλάσια τέρματα … δεν με ενδιαφέρει ο προσωπικός στόχος όσο ο στόχος της ομάδας … θέλουμε να πάμε όλοι καλά για να βοηθήσουμε αυτήν την ομάδα με τον υπέροχο κόσμο”.

Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας: “Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο … έχω δει αρκετές ομάδες … το φετινό πρωτάθλημα θα είναι από τα καλύτερα”.

Για τον πρώτο αγώνα με την Αλκή: “Μονόδρομος η νίκη”.

Δείτε το άρθρο ΕΔΩ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.