Από την πρώτη μέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας δήλωνε ότι αυτό το σωματείο ανήκει στον ΛΑΟ του και μόνο σε αυτόν και ότι ο ΛΑΟΣ αυτός, τα μέλη του δηλαδή, θα έχουν και λόγο και ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Σωματείο.

Έτσι, 4 σχεδόν μήνες μετά την Ιδρυτική Συνέλευσή, το Σωματείο μας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευσή στην οποία θα παρουσιαστούν οι οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου μέχρι τώρα ενώ το Δ.Σ θα δεχτεί ερωτήσεις από τον κόσμο.

Πιο κάτω ολόκληρη η ανακοίνωση του σωματείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

23 Νοεμβριου Γενική Συνέλευση
Προσέλευση 18:30 Έναρξη 19:00
Δημοτικό θέατρο Λατσιών

Στα πλαίσια της διαρκής ενημέρωσης των μελών μας θα πραγματοποιούνται ανα τακτά χρονικά διαστήματα Γενικές Συνελέυσεις . Σκοπός μας όπως δηλώσαμε εξαρχής είναι η πλήρης διαφάνεια για αυτό και θα παρουσιάσουμε τις οικονομικές κατατστάσεις του Σωματείου μας μέχρι τώρα και θα δεχτουμε ερωτήσεις από τον κόσμο. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για οτιδήποτε άλλο αποσχολεί τα μέλη μας. Πλήρες πρόγραμμα θα βγεί τις επόμενες μέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι τον Οκτώβριο. Τα μέλη μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας αλλά και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στο Δημοτικό θέταρο των Λατσιών.

Από το Λαό – Για το Λαό

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.