Η νίκη της ομάδας μας απέναντι στην Ασπίς Πύλας με 2-1 την έφερε στο +9 από την δεύτερη ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και έτσι έγινε ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Η νίκη ήρθε μετά από μια πολύ ώριμη εμφάνιση σε έναν πολύ επικίνδυνο εκτός έδρας αγώνα. 

Μετά από την νίκη απέναντι στην Πέγεια την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα μας σαφώς έγινε το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο και η σημαντικότητα αυτών των τριών βαθμών ήταν τεράστια. Πάντα οι αγώνες μετά από μία μεγάλη νίκη είναι επικίνδυνοι. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή, με σεβασμό προς την αντίπαλο της και χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης. 

Ταξιδέψαμε στην Πύλα χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη και θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα σε πολλές περιπτώσεις. Τελικά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο αντίξοα και να ήταν τα καιρικά φαινόμενα, η ομάδα κατάφερε να τα προσπεράσει.

Το πιο σημαντικό είναι το ότι μετά την ήττα της Πέγειας από την Ολυμπιάς Λυμπιών, έχουμε βρεθεί στο +9 από τη δεύτερη θέση. Υπάρχουν πλέον ακόμα 27 διεκδικήσιμοι βαθμοί και ο στόχος είναι να τους πάρουμε όλους. Παραμένουμε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια. Πρωταθλητές θα είμαστε όταν θα το πάρουμε μαθηματικά. Προς το παρόν είμαστε το φαβορι. Πάμε λοιπόν δυνατά, με πείσμα, θέληση και πάθος για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.