Η σημασία του να έχεις μεγάλο ρόστερ δεν σημαίνει από μόνο του πολλά πράγματα. Το να συνδυάζεται με ποιότητα όμως παίζει μεγάλο ρόλο. Άλλωστε σε μια χρονιά πρωταθλητισμού χρειάζονται πολλοί ποδοσφαιριστές για να υλοποιηθούν οι στόχοι. Υπάρχουν τιμωρίες και τραυματισμοί που πολλές μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα αγωνίζεται. 

Η αλήθεια είναι πως δε είχαμε μακροχρόνιους τραυματισμούς. Το περισσότερο που έμεινε εκτός ένας ποδοσφαιριστής ήταν ο Μποκομίλ Ανγκέλοβ που δεν αγωνίστηκε για περίπου ένα μήνα. Αυτό το διάστημα όμως έχουμε μικροτραυματισμούς και έτσι η ομάδα μας τα τελευταία 2 ματς αγωνίστηκε χωρίς αρκετούς θεωρητικά βασικούς. Στον αγώνα απέναντι στον Φοίνικα απουσίαζαν οι Δήμος Αθανασίου, Κωνσταντίνος Σοφοκλέους και Δημήτρης Τζιωνής, ενώ ο Σεργίου δεν ρίσκαρε την συμμετοχή του Μίλτου Μιλτιάδους που προερχόταν από τραυματισμό και έτσι έμεινε στον πάγκο. Επιπλέον, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Χρίστος Γαβριηλίδης που δεν είχε χάσει μέχρι προχθές ούτε ένα λεπτό, έτσι ώστε να πάρει ανάσες. 

Όσοι αγωνίστηκαν στη θέση τους τα πήγαν περίφημα. Ο Τιμόθεος Κοσμά τα δίνει όλα στο χώρο του κέντρου και όποτε αγωνίζεται διακρίνεται. Ο Σταύρος Παρασκευά έχει εγκλιματιστεί πολύ καλά στην ομάδα και θα βοηθήσει πολύ. Όσες φορές αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός. Ο Αντώνης Σιακαλλής ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και έχει πολλά να δώσει στην ομάδα μας. Από δική του εξαιρετική ασιστ προήλθε μάλιστα το 3ο τέρμα της ομάδας. Ο Γιώργος Μαυροφτής όπου και να αγωνιστεί διακρίνεται ενώ και το απευθείας κόρνερ που πέτυχε είναι σημείο αναφοράς. Για τον Ανγκέλοβ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Ήταν από τους κορυφαίους πέρσι ενώ και φέτος τα δίνει όλα όποτε αγωνίζεται. Είχε ένα τραυματισμο στις αρχές της σεζόν αλλά έχει επανέλθει. Το Σάββατο σκόραρε 2 από τα 5 τέρματα. Ο Τέγκερης που έπαιξε σαν αλλαγή, αγωνίστηκε σαν ακραιός επιθετικός αρχικά και στη συνέχεια σαν δεξί μπακ. Δίνει βάθος στην ομάδα και είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Ο Ανδρέου παραμένει μια αξιόπιστη λύση, έστω και αν μπαίνει συνήθως σαν αλλαγή. Όποτε τον χρειαστεί ο προπονητής πάντως είναι πανέτοιμος. Αφήσαμε τελευταίο τον Μιχάλη Νεοφύτου. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί πολύ φέτος. Μας υπενθύμισε πάντως ότι πάντα βρίσκεται στο σωστό σημείο αφού στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να σκοράρει. Το έκανε άλλωστε πολύ συχνά και στην περσινή χρονιά. 

Αν συγκρίνουμε την ενδεκάδα που αγωνίστηκε απέναντι στην Πέγεια θα δούμε ότι είχε αρκετές αλλαγές. Για την ακρίβεια είχε 5 αλλαγές. Αυτοί που ξεκίνησαν και στα 2 ματς ήταν οι Κυριάκου, Πάρης Μαυροφτής, Ραφήλ Σοφοκλέους, Μικέλλης, Ιωάννου και Νεάρχου. Ο Ραφαήλ μάλιστα είχε χάσει τον ενδιάμεσο αγώνα απέναντι στην Ασπίς Πύλας λόγω τραυματισμού. 

Γενικότερα βλέπουμε ότι όποιος και να αγωνιστεί τα δίνει όλα και ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή. Ο Μιχάλης Σεργίου έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο με τις ισορροπίες που απαιτούνται για να βγει μια ποδοσφαιρική χρονιά. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.