Είχαμε αναφέρει και παλαιότερα ότι στο μυαλό της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας υπήρχε πάντα η πρόθεση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος να προχωρήσει στην διευθέτηση μεσοβδόμαδων φιλικών με ομάδες από ψηλότερα πρωταθλήματα και με μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας από αυτές του Πανσόλειου πρωταθλήματος.

Όπως πληροφορούμαστε αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα δυνατά φιλικά έτσι ώστε η ομάδα μας να προετοιμαστεί κατάλληλα για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών και στα παιχνίδια ένταξης στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανό στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος να δούμε πολλές αλλαγές και καινούργια πρόσωπα να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αυτό θεωρούμε ότι θα καταστεί ευεργετικό για την ομάδα αφού εκτός του ότι προσφέρετε να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί ποδοσφαιριστές σε επίσημα παιχνίδια, θα δώσει επίσης την ευκαιρία στον Μιχάλη Σεργιου να δει πως οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και να διορθώσει τυχών αδυναμίες.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.