Α ημίχρονο: Με διάθεση να πιέσει μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας και δημιούργησε τις πρώτες δύο φάσεις. Πρώτα ο Απόλλωνας στο 7′ που το πλασέ του δεν βρήκε στόχο και ακολούθως ο Φροξυλιάς στο 8′ με σουτ εκτός περιοχής που αποκρούστηκε απο τον τερματοφύλακα. Μετά το δεκάλεπτο η ομάδα του Ύψωνα ισορρόπησε και είχε ελαφρώς την κατοχή χωρίς να δημιουργεί φάσεις. Στο 27′ στο γύρισμα του Αβραάμ ο Απόλλωνας δεν βρήκε την μπάλα. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η μπάλα παιζόταν κυρίως στο κέντρο. Στο 44′ σε σέντρα ο αντίπαλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0 στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων.

Β ημίχρονο: Με τεράστια ευκαιρία στο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κύπρου που πέρασε δίπλα απο το δοκάρι στο 50′. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να πιέζουν και στο 62′ πάλι το πλασέ του Κύπρου πέρασε έξω ενώ στο 66′ το γύρισμα του Φροξυλιά απο πλάγια θέση δεν είχε αντίκρισμα. Κοντά στο 70′ ο Κύπρου ανατράπηκε εντός περιοχής η φάση ομως σταμάτησε ως offside. Ακολούθως ο ρυθμός της ομάδας έπεσε και δεν υπηρχε καθαρό μυαλό. Το ρίσκο που πάρθηκε είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν χώροι ανοικτοί και ο Υψωνας απείλησε στο 82′ και 86′ σε πλασέ του επιθετικού που πέρασε λίγο έξω και σε φάση διαρκείας. Στο 90′ απο την προσπάθεια του Αντωνίου ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σάκης Κύπρου. Στις καθυστερήσεις ευτυχώς το γκολ των γηπεδούχων ακυρώθηκε ως offside.

Τελικό σχόλιο: Βαθμός πού ίσως αποδεικτεί σημαντικός για τη συνέχεια. Έστω και με αυτό τον τρόπο η ομάδα έβγαλε αντίδραση σε ένα παιχνίδι που ο βαθμός ήταν το λιγότερο που δικαιούμασταν. Τα αποτελέσματα των υπολοίπων σε γενικές γραμμές ήταν ευνοϊκά αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στον στόχο βαθμολογικά ενώ έχει ένα καλό πρόγραμμα στους τελευταίους τρεις αγώνες. Θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσπάθεια απο όλους αφού κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.